22nd January 2015, 14:07
2 out of 2 members found this post helpful.
magazin online nou
Salutari,
In primul rand multumesc seopedia pentru ca fara informatiile extrem de utile gasite aici nu as fi reusit sa construiesc acest site.
Dupa aprox.4 luni de munca am reusit sa pun pe live magazinul si chiar sa trimit 2-3 comenzi de proba. Acum 6 luni scriam pe google "magazine online pret" si ce insemana "SEO"
Magazinul e facut pe un template presta cu care tot in perioada asta m-am familiarizat. Din ce am observat pana acum site-ul s-a indexat destul de ok si deja prind primele pagini pe unele produse ( ex. drujba donglin, moara micul fermier). Precizez ca majoritatea contiutului este unic deoarece este facut de mine (descrieri + poze)
Am discutat cu cineva (eu nu ma pricep la scrieri cod etc.) si zilele astea as vrea sa-l fac si mobile-friendly, deoarece am observat ca destul de multi utilizator intra de pe mobil si ies imediat, ceea ce imi creste "bounce rate-ul". ( acum 2 zile era 49,48- desprea asta am sa va rog sa-mi spuneti ce parere aveti daca e ok sau nu deoarece inca nu sunt lamurit) Tot in legatura cu bouce-ul am mai observat o chestie curioasa si nu gasesc nici o explicatie...bounce-ul e mult mai mare la cei care intra de pe firefox decat la cei cu chrome.
M-am lovit de o chestie posibil banala,insa pana acum nu am gasit locul unde sa scriu titlul principal al magazinului si descrierea. (meta titlu si deschiderea care apare atunci cand scrii in goolge direct numele site-ului) - rog ajutor daca stie cineva prestashop
O sa scriu numele site-ului si sper sa nu fie considerata reclama , piesesiunelte (ro) . As aprecia orice sfat de imbunatatire de la cei care au timp si bunavointa pt. asta
. Raspund si la intrebari cu aceeasi bunavointa.
Multumesc