Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 33

Subiect: Probleme PayPal

cRadu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    25th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    56
    Posturi
    123
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Cei 3000 sunt datorie,
    De fapt inteleg ca datoria este cumva de 950 E, restul sunt penatitati/taxe.
    In cazul in care se plateste datoria de 950 euro si cazul ajunge in instanta, sansele/riscul ca Paypal sa castige diferenta de 2050 euro sunt minime, cu conditia ca datoria de 950 euro sa fie platita. De cele mai multe ori nici nu se ajunge in instanta pentru ca se cam stie ca doar penalitatile de obicei nu se castiga in instanta.

LuKian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    7th October 2010
    Locaţie
    Petrosani
    Vârstă
    40
    Posturi
    782
    Putere Rep
    30

Implicit

Revin cu aceasta problema,

Pana lal urma m-am inteles cu PayPal-ul sa le platesc doar soldul care l-am retras, adica aproximativ 900 euro, acum as avea bani sa le trimit , doar ca, ca metoda de plata se poate doar prin cec asa au spus...

Mi-au zis: Dear Meletescu Adrian,
    Thank you for contacting PayPal regarding how to resolve your negative balance.

To restore your balance and have your limited account access reviewed, you can send a personal cheque, postal order or banker's draft to PayPal. Due to your limited account access, your account cannot be credited using a bank account or credit or debit card.

When sending a cheque to PayPal:

Make the payment payable to PayPal Inc.
    Write your name and email address registered with PayPal on the back of your payment.
    Send the payment to:

PayPal Europe
    P.O. Box ####
    Dublin ##
    Ireland

EUR or GBP are the only currencies accepted for cheque deposits. If you send a cheque, it will take seven working days from the date we receive the cheque before the funds are credited to your account. If you send a money order, it will be credited to your account two working days after being deposited in the bank.
    I hope that I have been able to assist you and the information I have provided helped to resolve your issue.
    Please let us know if you require any further assistance.

Nu am platit niciodata in acest fel nimic , nici nu am trimis bani sau etc...

Ma poate sfatui cineva cum se procedeaza exact? raman dator

Multumesc,
    Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Daca cumperi o masina furata, ghici ce? Suma pe care ai platit-o, e pierderea ta, pentru ca masina se duce la proprietarul inselat, iar tu pierzi toti banii. Tu mergi la politie si faci plangere, tu platesti cheltuieli, tu pierzi. (caz real)
    Nu e chiar asa. Este esentiala buna-credinta a cumparatorului. Daca dovedeste ca a cumparat totul cu buna credinta si ca nu si-ar fi putut da seama ca e pe cale sa cumpere un bun furat (de exemplu, daca vine un smecher la coltul strazii sa-ti vanda un Iphone la jumatate de pret, nu poti invoca ca nu ti-ai dat seama ca e bun furat), cumparatorul pastreaza bunul. Proprietarul de la care a fost furat se va putea indrepta doar impotriva hotului/vanzatorului de la care sa-si recupereze paguba.

In toate celelalte situatii, cumparatorul e cel care ramane pagubit si, eventual, recupereaza de la hot/vanzator, asa cum spui tu. Dar este esentiala exceptia de mai sus.

La tranzactii s-ar putea sa fie totusi alta reglementare, mult mai drastica. Dar oricum, nu vad cum ai putea convinge pe cineva ca nu ai stiut, data fiind situatia descrisa (inteleg ca 95 de tranzactii a cate 10 euro), ca ala s-ar putea sa sparga bani furati/smenuiti. Parerea mea e ca e un pret pentru lacomie. Bine ca s-a reusit o intelege prin care sa se evite plata acelor atatea si atatea comisioane.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    25th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    56
    Posturi
    123
    Putere Rep
    26

Implicit

Pai sa-ti deblocheze contul Paypal, sa vezi ca apare acolo suma de -900 euro si acolo le platesti.

Eu asa cred ca-i bine de procedat, altfel nu-i imposibil sa platesti si 900 euro sa ramai si cu -3000 euro la Paypal.

Oricum cei 900 euro cred ca au fost acoperiti pana acum de asigurare.

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de LuKian Vezi Post
    Nu am platit niciodata in acest fel nimic , nici nu am trimis bani sau etc...
    Ma poate sfatui cineva cum se procedeaza exact? raman dator

Multumesc,
    Sfatul meu ar fi sa mergi la banca si sa le explici lor (eventual cu mailul asta printat ca sa-ti fie mai usor) ce trebuie sa faci. Ar trebui sa stie ei care e varianta optima/posibila din cele 3 pe care ti le-au sugerat paypalul. Sunt instrumente de plata pe care nu prea le foloseste omul de cand cu platile online, astfel ca la banca o sa primesti cel mai bun sfat.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

wega77 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th January 2014
    Vârstă
    48
    Posturi
    317
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Sfatul meu ar fi sa mergi la banca si sa le explici lor (eventual cu mailul asta printat ca sa-ti fie mai usor) ce trebuie sa faci. Ar trebui sa stie ei care e varianta optima/posibila din cele 3 pe care ti le-au sugerat paypalul. Sunt instrumente de plata pe care nu prea le foloseste omul de cand cu platile online, astfel ca la banca o sa primesti cel mai bun sfat.
    Eu m-am dus la banca(raiff) cu o problema asemanatoare si cei de la ghiseu nici nu stiau cu ce se manaca. Fuctionari angajati pe pile vai de mama lor. Poate ai norocul sa dai de unul mai dezghetat(pe mine m-au intrebat ce este ala paypal )
    Mie practic mi se pare imposibil sa platesti cu un CC fals, la cate verificari trebuie la PP pana sa faci o plata. Folosesc PP de 9 ani. De un am de zile pp a bagat plata stand-by pentru conturile noi.
    Parerea mea este ca cc a fost bun, s-au facut cateva tranzatii cu acel PP si cand a achizitonat de la tine(poate si din alte parti) respectivul nu a mai avut nimic pe card incat PP sa ii retraga acea suma, plata a ramas in stand-by, probabil cardul i-a expirat intre tip si atunci s-a ajuns la recuperarea prejudiciului numai de la tine.
    Ultima modificare făcută de wega77; 15th September 2014 la 19:18.

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de wega77 Vezi Post
    Eu m-am dus la banca(raiff) cu o problema asemanatoare si cei de la ghiseu nici nu stiau cu ce se manaca. Fuctionari angajati pe pile vai de mama lor. Poate ai norocul sa dai de unul mai dezghetat(pe mine m-au intrebat ce este ala paypal )
    Am ezitat sa pun in comentariul meu o sugestie sa se mearga la filiala centrala, pe cat posibil Dar aveam in cap. Asta vis-a-vis de ce-ai patit si tu.

wega77 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th January 2014
    Vârstă
    48
    Posturi
    317
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Am ezitat sa pun in comentariul meu o sugestie sa se mearga la filiala centrala, pe cat posibil Dar aveam in cap. Asta vis-a-vis de ce-ai patit si tu.
    Eu tot la o filiala centrala am fost, stai linistit

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    25th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    56
    Posturi
    123
    Putere Rep
    26

Implicit

Banca nu are nici o treaba aici, pentru banca paypal este un "comerciant" ca alte milioane.
    Este dreptul si raspunderea fiecaruia unde si cum face plati.

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de wega77 Vezi Post
    probabil cardul i-a expirat intre tip si atunci s-a ajuns la recuperarea prejudiciului numai de la tine.
    Sa inteleg ca daca am plati in stand-by (nu cred ca exista asa ceva in procesul de plata PP) si imi expira cardul = sunt exonerat de plati. Ce se intampla cu balanta negativa de pe contul din spatele cardului?
    PS: Banii nu "stau" pe card - ci in cont.

Cat despre fuctionarii pe pile : stii cat costa sa faci training la toti angajatii din frontoffice ai unei banci sa fie aware de toate modalitatile\procesatoare de plati online ?
    Si asta pentru, probabil, mai putin din 0,1% din total clienti care au un rulaj de 10-100 euro/luna.

Seara buna.
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Probleme link and confirm card PayPal
    De Scribul în forumul PayPal
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 21st July 2014, 14:27
  2. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 15th November 2013, 04:04
  3. Probleme Paypal la achizitionarea de domenii
    De iuddavali în forumul PayPal
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th January 2012, 20:03
  4. Probleme PayPal