Buna ziua,

De curand am o problema cu paypal... sa va explic situatia...

Detin site-ul Bree.ro , prin 2011 - 2012 un utilizator si-a incarcat contul cu diverse pachete de credite pe site in valoare de 950 euro pe care le-a folosit cum a dorit pe site! (nu in totalitate dar considerabil oricum) plata find facuta prin metoda de incarcare PayPal. Bani i-am scos intre timp in contul atasat. La o luna dupa tranzactile respective ma trezesc cu balanta pe minus aproximativ 2000 euro... Uluit ii intreb pe cei de la PayPal ce sa intamplat si etc, nu mai tin minte exact dar stiu ca mi-au spus ca tranzactile au fost facute de pe un cont care avea atasat un card care nu ii apartinea persoanei respective sau ceva de genul si bani au fost inapoiati in contul respectiv + nu stiu ce comisioane pentru tranzactile respective care au dublat suma... vrajeli dinastea...

Le-am explicat toata situatia si etc si l-am spun; cum sa aibe un card care nu ia apartinut la contul sau de paypal , si cum poti sa il verifici cardul daca nu il ai.. pentru ca iti trebuie acces la contul/card-ul respectiv din cate stiu.... Si ce vina am eu ca persoana respectiva face nu stiu ce "jmenuri" si cum de perimite ei asemenea tranzacti si etc, Eu in schimbul acelor bani am oferit "ceva" nu trimite nimeni bani degeaba si dupa ii ia inapoi. E ca si cum ai cumpara dintr-un magazin diferite produse cu cardul si dupa sa iti recuperezi bani inapoi, iar magazinul sa ramana cu paguba.

In fine nu mai retin ce abureli mi-au mai spus dar le-am spus ca daca nu ma lasa in pace depun plangere la politie pentru acest lucru, si de atunci nu mai m-au contactat si nici nu am mai folosit acel cont de paypal.

Astazi ma suna o persoana de la fire-credit.ro care imi spune ca trebuie sa platesc 3000 de euro la paypal ca balanta contului meu este de -3000 euro , de la 950 euro cat a fost tranzactia si cat am scos eu din contul de paypal sa ajuns la 3000 euro...

Deja o ard aiurea astia... Adica eu fara nicio vina, pentru acei bani am oferit "ceva" trebuie sa platesc 3000 de euro pe care nici nu i-am vazut.

Ce ma sfatuiti sa fac?

Multumesc,
Adrian