Am sa incerc sa fiu succinta si explicit cu ce mi sa intamplat mie.
In primul rand doresc sa precizez ca fac tranzactii de multi ani pe internet si abia asteptam sa fie accesibil PaYPal si la noi, pentru mine era vital sa pot primi bani.
Dupa cum cred ca stiti de mai multe luni am fost acceptati pentru a trimite bani prin acest serviciu.
Punctez:
- 30-05- 2007 am deschis cont la PayPal urmand instructiunile folosind un card visa electron (RON)
- imediat dupa ce am obtinut cele 4 numere necesare sa merg mai departe cu verificarea am incercat de mai multe ori sa trec de pasul respectiv dar fara nici un succes, serviciul spunandu-mi de fiecare data ca numarul e incorect.
- acum de cateva zile de cand si noi putem primi bani prin acest serviciu am incercat din nou. Primind bani in contul de PayPal am incercat sa ii transfer pe card.
- mi sa spus ca acest card nu este compatibil
- am crezut ca poate acest lucru se datoreaza contului de card care era in lei si am scos un nou card Visa in euro
- indrumarile care mi-au fost facute au fost sa reduc limitarea sumelor care pot fi transferate catre card. Limitele arata ca pot pot face plati max 100 E dar celelate optiuni de transfer catre card limita e 0 (zero)
- pentru a putea schimba aceste limite mi se spune ca trebue sa devin utilizator verificat
- link-ul respectiv ma duce pe o pagina unde mi se cere sa adaug un alt card.
- am adugat noul card in euro, dar inainte de asta am convertit sumele din contul de paypal in euro, initial erau in USD.
- cardul a fost acceptat dar nu am mai primit nici o optiune de a merge mai departe pentru a putea deveni utilizator verificat, deci limitele au ramas la fel cum le-am specificat mai sus.
- in concluzie nu stiu cum sa fac sa transfer banii de la PayPal in contul de card personal
Am citit aproape tot ce am gasit aici referitor la PayPal dar se poate sa nu fi inteles eu ceva sau sa imi fi scapat.
Multumesc anticipat oricui ma poate ajuta, pentru mine e vital.
Justine