Salut.
Am urmat pasii pentru Expanded use in contul de paypal si am ajuns la pasul unde trebuie sa bag cele 4 cifre de pe extrasul de cont.
Am luat extrasul de cont de la banca care se prezinta dupa cum urmeaza pentru operatiunea respectiva:
Cod:
Tranz.: 1.5 EUR 04-OCT-07 XXXXPAYPAL--*EXPUSE GB
Am intrat in contul de Paypal si am bagat cele 4 cifre din fata cuvantului paypal de pe extrasul de cont.. in cazul de fata cei patru X , exact cum zic cei de la paypal "Next to this charge you will see the 4-digit Expanded Use Number, which can be found directly before the word PAYPAL. " si imi da eroare "You have entered an invalid Expanded Use Number. ".
Am mai incercat un cod de pe extrasul de cont si a facut la fel.
Problema e ca ultimul mesaj pe care mi l-a dat a fost
"You have entered an invalid Expanded Use Number. You will have one more opportunity to correctly enter your Expanded Use Number. If this number is not correctly entered on the next try, you will no longer be able to use this funding source with your PayPal account."
Ceva sugestii pentru ultima varianta ? 
Inainte sa imi fac , card la alta banca.. imi poate spune cineva care a folosit un Visa Electron de la BCR pentru paypal, ce numar trebuie bagat ? sau unde gasesc numarul magic ?
Merci.
P.S.: Am fost din nou la banca in speranta ca mai e vre-un cod pe undeva pe acolo si femeia de la carduri mi-a zis ca ce imi apare mie pe extrasul de cont, atat vede si ea pe pc legat de operatiunea respectiva.