Rezultate 1 la 10 din 42

Subiect: Paypal nr. Expanded Use - card Visa Electron de la BCR

Afișare hibrid

AndreiDovleac este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Vârstă
    51
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

era sa uit.

azi am intrebat si de problema cu expanded use number, ca am avut si eu probleme cu el (imi dadea invalid, si dupa 2 incercari mi-a spus ca daca il mai introduc gresit odata nu voi mai putea folosi cardul), si stiu ca am citit pe forum cum ca BCR l-ar modifica.

functionara bcr mi-a spus ca ce apare pe extrasul de cont e tot ce tine de tranzactie si ca nu exista nimic in plus pe langa asta.

in concluzie BCR nu modifica numerele date de paypal, si nu este nici o conspiratie in spatele extraselor de cont .

in cazul meu, problema cu expanded use number s-a rezolvatr cand le-am trimis la cei de la paypal extrasul de cont scanat. au spus ca problema se datoreaza unor aspecte tehnice la care ei incearca sa gaseasca cat de repede o solutie.

rickysyv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st January 2008
    Posturi
    76
    Putere Rep
    34

Cool

Nu stiu ce sa zic, eu nu am cont la BCR dar tind sa-i cred mai mult pe toti cei care au primit codul gresit decat pe functionara de la ghiseu. Pana acum nu e nimeni care sa fi primit codul corect fara sa fi sunat la departamentul carduri unde li s-a zis codul corect... E postat si numarul de telefon in prima pagina a threadului.
    Extrasele de cont de la orice alta banca arata codul corect deci ma indoiesc ca e o problema tehnica de la paypal. Oricum ai avut noroc ca ai reusit sa rezolvi problema la telefon cu paypal.
    Bafta sa primesti cei 50 de Euro pe card si sa nu ti-i blocheze banca timp de 30 de zile pentru verificari. BCR si BRD sunt renumite pentru asa ceva.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Visa electron de la BCR
    De NetraKID în forumul Servicii bancare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th January 2013, 08:22
  2. Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 15th October 2009, 21:06
  3. transfer visa electron pe paypal
    De giovanni12345 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th August 2009, 08:26
  4. Card Visa Electron BCR - withdraw
    De xeonet în forumul PayPal
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 29th June 2008, 02:19
  5. Paypal nu retrage decat pe card-uri Visa
    De adamita în forumul PayPal
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 19th February 2008, 21:10

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.