Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 42

Subiect: Paypal nr. Expanded Use - card Visa Electron de la BCR

thegame05 Guest

Implicit

021/311.10.01 si 021/311.02.16 pentru asistenta carduri, disponibil 24/7.
    imi poate spune cineva, daca le apare numarul la cateva minute dupa ce mi-au fost luati cei 1.5 euro de catre paypal si mi-l pot spune prin telefon, sau numai dupa 3 zile cand apare pe extrasul de cont numarul "invalid"?

rickysyv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st January 2008
    Posturi
    76
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de thegame05 Vezi Post
    imi poate spune cineva, daca le apare numarul la cateva minute dupa ce mi-au fost luati cei 1.5 euro de catre paypal si mi-l pot spune prin telefon, sau numai dupa 3 zile cand apare pe extrasul de cont numarul "invalid"?
    Numarul apare intr-adevar cam instantaneu. Acum depinde cat de bine stii tu sa explici situatia la telefon si cat de capabila o sa fie domnisoara de la capatul firului. Probabil ai cam 50% sanse. Iti urez bafta!

Daca ai avea card la ING si internet banking ai putea afla numarul imediat la rubrica tranzactii in desfasurare.

kevin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st January 2008
    Vârstă
    40
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

eu am reusit la BRC. am rezolvat cu paypal dar mi-au suspendat contul de ebay. nu se poate sa fie totul Ok cand merge ceva nu merge altceva. damn

paulpc este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th January 2008
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

la raiffeisen cum aflu codul? se poate si pe net? costa ceva?

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st January 2008
    Posturi
    76
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de paulpc Vezi Post
    la raiffeisen cum aflu codul? se poate si pe net? costa ceva?
    La toate bancile se poate pe net daca ai Internet Banking la banca respectiva. Altfel poti sa dai telefon sau sa mergi la ghiseu sa ceri un extras de cont.

AndreiDovleac este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Vârstă
    50
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit problema retragere bani, BCR visa electron

Salut,

Eu mi-am facut un cont in lei la BCR, si am anexat un card Visa Electron.

L-am introdus in Paypal, am acceptat retragerea celor 1.5Eur pt verificare si apoi am luat extrasul de cont de la banca, unde am gasit Expanded use number, exact cum era descris pe siteul paypal.

L-am introdus, dar a iesit ca invalid. Am incercat inca o data, la fel. Am primit si o avertizare ca mai am doar o incercare.

I-am sunat pe cei de la paypal, le-am trimis copie buletin, copie extras, le-am explicat situatia in toate modurile posibile, mi-au zis ca o sa verifice, ca e ceva issue tehnic la ei, blabla. nimic

i-am sunat iar peste vreo 2 sapt, si s-a rezolvat. mi-au acceptat cardul drept verificat.

acum problema vine la retragerea banilor.
    am limitele ridicate, si am incercat sa scot euro. banii s-au intors in contul paypal.

i-am sunat din nou, si mi-au cerut sa verific daca cardul meu suporta sa primeasca euro. mi-au cerut sa sun la banca.

am sunat la bucuresti la 021/407.42.00, m-au redirectat la asistenta carduri, si mi-au spus ca ar trebui sa am un cont in euro si un card atasat la el, ca cel care il am acum e in lei , si nu stie sa faca conversie automat.

ce sa mai inteleg? cand mi-am ales cardul, am citit pe acest forum care merg si care nu, nu l-am ales la intamplare.

e cineva cu card Visa electron la BCR, atasat la cont in lei, care poate sa retraga bani in EUR/USD din contul paypal?

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Nu stiu despre BCR, dar din acest thread din cadrul SeoPedia, 95% din cei care au spus ca nu au nici o problema cu retragerea banilor, au un card ING Visa Electron.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st January 2008
    Posturi
    76
    Putere Rep
    32

Cool

Imi place cum Cristian nu pierde nici o ocazie de a face un pic de SEO. A se observa cum a introdus titlul site-ului in anchor textul linkului.

Si acum la subiect, eu am citit in mai multe threaduri de aici cum ca BCR iti prezinta un cod fals pe extrasul de cont. Eu nu as mai avea incredere intr-o banca care modifica intentionat informatiile de pe extrasele de cont pentru a-i induce in eroare pe clienti. Totusi se pare ca daca suni la numarul potrivit poti sa faci rost de codul bun si sa treci peste hopul asta. Parca ai fi in filme cu James Bond. Si tot din ce am mai citit pe aici BCR impreuna cu BRD fac parte din celebrul duo care iti blocheaza retragerile pe card timp de 30 de zile, cica pentru siguranta si verificari. De aici se pot trage concluziile.

Recomand si eu Visa Electron de la ING, nu ai absolut nici o problema, iar daca iti iei si Internet Banking de la ei poti vedea codul de verificare instantaneu la rubrica tranzactii in desfasurare.

AndreiDovleac este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Vârstă
    50
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

ok, dar:

daca ai un card atasat la un cont in lei, poti primi pe el euro?

am sunat la bcr si au zis nu, ca trebuie cont in euro, desi am vazut ca mai multi au spus ca au conturi in lei si pot retrage valuta de pe paypal. va rog faceti lumina in aceasta problema.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de rickysyv Vezi Post
    Imi place cum Cristian nu pierde nici o ocazie de a face un pic de SEO. A se observa cum a introdus titlul site-ului in anchor textul linkului.
    Heh .. Defect profesional

Totusi se pare ca daca suni la numarul potrivit poti sa faci rost de codul bun si sa treci peste hopul asta.
    Conform conditiilor impuse de PayPal, absolut nici o banca din lume nu are voie sa iti furnizeze aceste informatii care pot fi observate DOAR in statementul tau bancar, la sectiunea "detalii tranzactie".

A mai fost aceasta discutie undeva in forum aici. Incalcarea acestei reguli poate duce la inchiderea irevocabila a contului PayPal.

Recomand si eu Visa Electron de la ING, nu ai absolut nici o problema, iar daca iti iei si Internet Banking de la ei poti vedea codul de verificare instantaneu la rubrica tranzactii in desfasurare.
    Ii folosesc impecabil de peste 5 luni. Singura, dar singura nemultumire fata de ING, este ca ei nu incaseaza faimoasele cec-uri Adsense, deci va trebui sa mergi la alta banca.

S-au facut mai multe review-uri la diferitele sisteme de Internet Banking din Romania in acest forum.

Citat Postat în original de AndreiDovleac Vezi Post
    daca ai un card atasat la un cont in lei, poti primi pe el euro?
    Bineinteles, doar ca suma in Euro livrata, va fi convertita automat in RON, si livrata in contul tau, la cursul bancii in ziua respectiva.

am sunat la bcr si au zis nu, ca trebuie cont in euro, desi am vazut ca mai multi au spus ca au conturi in lei si pot retrage valuta de pe paypal
    Toate bancile spun la fel. Ei vor conturi multe si vor taxe de mentenanta multe.

Singurul dezavantaj pe care il ai este ca nu ai un control foarte mare asupra conversiei valutare (se face automat) si poti pierde destul daca nimeresti paritati proaste Euro/Ron sau USD/Ron, etc.

Daca ai avea un cont de Euro in care livrezi Euro, si unul de RON unde livrezi RON, este mult mai simplu pentru tine, sa-ti gestionezi pierderile si conversiile.

Deci, daca nu te intereseaza ca pierzi la 1000 Euro aprox. 10-15 Euro (pentru conversia in RON automata), totul este in regula.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Visa electron de la BCR
    De NetraKID în forumul Servicii bancare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th January 2013, 08:22
  2. Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 15th October 2009, 21:06
  3. transfer visa electron pe paypal
    De giovanni12345 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th August 2009, 08:26
  4. Card Visa Electron BCR - withdraw
    De xeonet în forumul PayPal
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 29th June 2008, 02:19
  5. Paypal nu retrage decat pe card-uri Visa
    De adamita în forumul PayPal
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 19th February 2008, 21:10

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.