problema retragere bani, BCR visa electron
Salut,
Eu mi-am facut un cont in lei la BCR, si am anexat un card Visa Electron.
L-am introdus in Paypal, am acceptat retragerea celor 1.5Eur pt verificare si apoi am luat extrasul de cont de la banca, unde am gasit Expanded use number, exact cum era descris pe siteul paypal.
L-am introdus, dar a iesit ca invalid. Am incercat inca o data, la fel. Am primit si o avertizare ca mai am doar o incercare.
I-am sunat pe cei de la paypal, le-am trimis copie buletin, copie extras, le-am explicat situatia in toate modurile posibile, mi-au zis ca o sa verifice, ca e ceva issue tehnic la ei, blabla. nimic
i-am sunat iar peste vreo 2 sapt, si s-a rezolvat. mi-au acceptat cardul drept verificat.
acum problema vine la retragerea banilor.
am limitele ridicate, si am incercat sa scot euro. banii s-au intors in contul paypal.
i-am sunat din nou, si mi-au cerut sa verific daca cardul meu suporta sa primeasca euro. mi-au cerut sa sun la banca.
am sunat la bucuresti la 021/407.42.00, m-au redirectat la asistenta carduri, si mi-au spus ca ar trebui sa am un cont in euro si un card atasat la el, ca cel care il am acum e in lei , si nu stie sa faca conversie automat.
ce sa mai inteleg? cand mi-am ales cardul, am citit pe acest forum care merg si care nu, nu l-am ales la intamplare.
e cineva cu card Visa electron la BCR, atasat la cont in lei, care poate sa retraga bani in EUR/USD din contul paypal?