Am si eu o problema - nu pot trece de pasul Enroll in paypal's Extended Use Program desi cardul mi-a fost acceptat cu success. Sa fie oare ca nu-mi ajung in cont 1.50 EUR (am platit 15 RON cand mi-am deschis cont la BCR, 10 RON p/u deservirea anuala a contului si 5 RON bani depusi pe cont).
Am oare nevoie de acest Enroll.. ca sa fac money withdraw?
Cu aceeasi problema m-am intalnit si eu, intr-adevar la BCR nu corespunde numarul de pe extrasul de cont cu cel necesar pentru verificarea paypal.
Dupa ce am utilizat de 3 ori numarul de pe extrasul de cont, a fost nevoie sa fac o noua plata de verificare catre paypal si sa le trimit un fax cu informatii pentru a debloca cardul folosit de mine.
Numarul de verificare corect l-am aflat la serviciul carduri BRC Bucuresti, unde mi-au spus si un nr. de telefon la care va raspund direct cei in masura sa ofere informatiile corecte: 0725265733![]()
@deejay4angels
E unul singur care se ocupa de toata treaba si care si stie despre ce vorbesti, restul doar te paseaza de la unul la atul... ori l-am nimerit eu de mai multe ori
Cat despre cifre, doar o data am introdus codul si apoi am inceput sa rasfoiesc pe aici.
Este postat un numar de fix care e bun.
Eu am sunat seara tarziu si s-a rezolvat in 5 minute.021/311.10.01 si 021/311.02.16 pentru asistenta carduri, disponibil 24/7.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
ehhh... de 4 zile tot iau extrase ... 5 RON bucata asa le vine BCR si nu apare nici unu numar... Nici macar tranzactiile care sunt facute nu apar. Scrie doar ca o suma de bani este blocata... Curios pentru ca am timis niste bani, au ajuns, omu ia ridicat si DOAMNA de la BCR imi spune ca " 100% nu au fost inca bani ridicati ' Acum pot eu sa cred asa ceva cand omul mia trimis produsul si a spus ca a scos bani de pe paypal-ul lui ? Problema e ca pana nu bag Expanded Nr ala nu mai pot trimite bani caci am limita de 100$. O sa sun si eu maine la BRC Bucuresti poate ma rezolva si pe mine. Ii multumesc anticipat celui care a postat nr de telefon. Uratimi noroc !
Salut !
Kevin
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)