Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 42

Subiect: Paypal nr. Expanded Use - card Visa Electron de la BCR

rickysyv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st January 2008
    Posturi
    76
    Putere Rep
    34

Cool

Mda am citit si eu la paypal ca bancile nu au voie sa-ti furnizeze telefonic codul de verificare pentru a preveni frauda. Pacat ca nu a spus asta si bancilor romanesti. In plus de asta un apel telefonic e singurul mod de a afla codul corect la BCR deoarece in extrasele de cont furnizeaza un cod gresit (si identic pentru toti clientii). E o problema specifica pentru BCR (nu se mai intalneste la alte banci) si nu stiu motivul.

Intr-adevar confirm si eu ca se poate primi valuta pe cardul tau in lei si va fi convertita la un curs mai mult sau mai putin dezavantajos pentru tine. Intr-un tarziu m-am edificat de ce bancile spun ca nu se poate. Ele se refera la un transfer bancar (din ala cu cod swift si iban) care intr-adevar nu se poate efectua decat daca ai cont deschis in valuta pe care vrei sa o primesti. Cand le spui ca vrei sa primesti bani pe card toate bancile inteleg prin asta un transfer bancar in contul la care ai atasat cardul. Si asta deoarece bancile inca nu stiu ca paypal are intelegere cu Visa sa trimita bani direct pe card cu titlul de refund. Adica singurul mod de a primi bani direct pe card este sa primesti un refund (ca de exemplu pentru returnarea marfii pe care ai platit-o cu cardul si care nu corespunde). Paypal are intelegerea asta cu Visa (se pare ca nu si cu Mastercard) iar bancile noastre inca nu stiu asta si probabil nici n-o sa afle prea curand asa ca daca pui intrebarea asta te vei lovi invariabil de acelasi raspuns.

AndreiDovleac este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Vârstă
    51
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

bine fratilor, mersi de informatii. sunt tare bune forumurile astea ca ajunge tot omu sa aiba experienta patitului mai simplu.

o sa listez cate-o foaie de pe aici, si ma duc la bcr sa ii invat ce ei nu stiu...

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st January 2008
    Posturi
    76
    Putere Rep
    34

Cool

Sugerez sa inchizi contul de la BCR si sa te duci la ING. Castigi mai mult timp asa.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Sugerez sa pastrezi contul la BCR daca planuiesti sa incasezi CEC-uri Adsense.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Vârstă
    51
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

am fost la sucursala din timisoara, spre surprinderea mea doamna cu care am discutat stia de paypal. i-am arata niste pagini de aici de pe forum, cristian, cred ca era si poza ta pe acolo a inteles, a admis ca, contul poate fi in lei si sa incasez euro, spre deosebire de ce mi-au spui cei de la asistenta carduri prin telefon.

dar m-a indrumat sa sun din nou la asistenta carduri, pt ca ei nu au nici un control din tm ,doar proceseaza cereri si emit carduri. asa ca daca continui cu ei, ma invart doar in cerc.

-dar-

ieri am incercat sa retrag 50Eur din paypal, si surpriza, azi vad ca tranzactia apare ca si completed. mai astept cateva zile sa vad de intra pe card. se pare ca merge, poate prima data problema a fost suma (max admis de paypal/zi)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Vârstă
    51
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

era sa uit.

azi am intrebat si de problema cu expanded use number, ca am avut si eu probleme cu el (imi dadea invalid, si dupa 2 incercari mi-a spus ca daca il mai introduc gresit odata nu voi mai putea folosi cardul), si stiu ca am citit pe forum cum ca BCR l-ar modifica.

functionara bcr mi-a spus ca ce apare pe extrasul de cont e tot ce tine de tranzactie si ca nu exista nimic in plus pe langa asta.

in concluzie BCR nu modifica numerele date de paypal, si nu este nici o conspiratie in spatele extraselor de cont .

in cazul meu, problema cu expanded use number s-a rezolvatr cand le-am trimis la cei de la paypal extrasul de cont scanat. au spus ca problema se datoreaza unor aspecte tehnice la care ei incearca sa gaseasca cat de repede o solutie.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st January 2008
    Posturi
    76
    Putere Rep
    34

Cool

Nu stiu ce sa zic, eu nu am cont la BCR dar tind sa-i cred mai mult pe toti cei care au primit codul gresit decat pe functionara de la ghiseu. Pana acum nu e nimeni care sa fi primit codul corect fara sa fi sunat la departamentul carduri unde li s-a zis codul corect... E postat si numarul de telefon in prima pagina a threadului.
    Extrasele de cont de la orice alta banca arata codul corect deci ma indoiesc ca e o problema tehnica de la paypal. Oricum ai avut noroc ca ai reusit sa rezolvi problema la telefon cu paypal.
    Bafta sa primesti cei 50 de Euro pe card si sa nu ti-i blocheze banca timp de 30 de zile pentru verificari. BCR si BRD sunt renumite pentru asa ceva.

xander este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd May 2008
    Vârstă
    36
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Curios , problema tuturor se pare ca e faptul ca extrasul de cont afiseaza numarul gresit dar la mine in extrasul de cont nu mi-a aparut nicio tranzactie in ziua in care paypal mi-a luat 1.5 euro. Deci chiar daca mi-ar aparea tranzactia intr-un extras de cont peste vreo saptamana banuiesc ca ar afisa numarul gresit si singura modalitate sa il aflu pe cel corect ar fi sa sun la numarul de asistenta carduri. Mai este bun numarul 021/311.10.01 ? Sau cine a mai trecut prin problema asta cu bine sa posteze un numar bun...

Gabriel Puscuta este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th September 2006
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    786
    Putere Rep
    38

Implicit

@xander: Suna la numarul acela de telefon. Este centrul de asistenta carduri din Bucuresti. Din cate imi aduc aminte am sunat de vreo 5 ori pana s-a rezolvat problema. Deci daca nu merge din prima, insista.

Salutare.

TudorBiz este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Vârstă
    49
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

functionara bcr mi-a spus ca ce apare pe extrasul de cont e tot ce tine de tranzactie si ca nu exista nimic in plus pe langa asta.
    Ultima modificare făcută de TudorBiz; 1st April 2010 la 00:36.

Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Visa electron de la BCR
    De NetraKID în forumul Servicii bancare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th January 2013, 08:22
  2. Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 15th October 2009, 21:06
  3. transfer visa electron pe paypal
    De giovanni12345 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th August 2009, 08:26
  4. Card Visa Electron BCR - withdraw
    De xeonet în forumul PayPal
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 29th June 2008, 02:19
  5. Paypal nu retrage decat pe card-uri Visa
    De adamita în forumul PayPal
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 19th February 2008, 21:10

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.