Salut!
Ofer 70$ lei via paypal contra 170 de lei pe cardul meu, preferabil ING sa ajunga instant.
Am contul verificat. Castigi ~40 de lei. Am nevoie de schimb cat mai repede.
Salut!
Ofer 70$ lei via paypal contra 170 de lei pe cardul meu, preferabil ING sa ajunga instant.
Am contul verificat. Castigi ~40 de lei. Am nevoie de schimb cat mai repede.
Ultima modificare făcută de leo; 12th April 2010 la 19:02.
Mai e cineva interesat de un transfer de $40 via paypal via 100 ron via credit card daca aveti cumva ing? PM.
edit....
e ceva ciudat si cu tine
nu inteleg de ce nu iti faci un card VISA la ING , il adaugi la PP si ai rezolvat problema.
dar probabil ca mai reusesti sa mai transferi ceva $$ din conturi de PP ciordite si vrei sa ii schimbi in lei pana nu iti face PP chargeback
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Nu. Am carduri atasate la Paypal-ul meu verificat. Insa aveam nevoie de niste bani azi/maine, nu peste 2-3 zile cand vin dupa ce dau withdraw.
P.S.: am gresit undeva cerand aceste lucruri? Contul e al meu, verificat, are peste un an de zile si nu sunt probleme. Daca vrea sa ma ajute cineva e ok, daca nu atunci e ok.
Ultima modificare făcută de leo; 20th April 2010 la 23:00.
sensulpunctului is not in your contacts
sensulpunctului: salut
Ginel: dsalut
sensulpunctului is typing...
sensulpunctului: poti cumva sa ma ajuti cu chestia asta?: Tranfer bancar - paypal [ 70$ via paypal pe 170 lei ] sunt de pe seopedia
Ginel: nu folosesc paypal
Ginel: ce faci iei al rand toti useri?
Ginel: gata ai fugit? deranjezi lumea asa aiurea ?
lucruri care tin de bun simt
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)