Salut!
Ofer 70$ lei via paypal contra 170 de lei pe cardul meu, preferabil ING sa ajunga instant.
Am contul verificat. Castigi ~40 de lei. Am nevoie de schimb cat mai repede.
Salut!
Ofer 70$ lei via paypal contra 170 de lei pe cardul meu, preferabil ING sa ajunga instant.
Am contul verificat. Castigi ~40 de lei. Am nevoie de schimb cat mai repede.
Ultima modificare făcută de leo; 12th April 2010 la 20:02.
Mai e cineva interesat de un transfer de $40 via paypal via 100 ron via credit card daca aveti cumva ing? PM.
edit....
e ceva ciudat si cu tine
nu inteleg de ce nu iti faci un card VISA la ING , il adaugi la PP si ai rezolvat problema.
dar probabil ca mai reusesti sa mai transferi ceva $$ din conturi de PP ciordite si vrei sa ii schimbi in lei pana nu iti face PP chargeback![]()
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Nu. Am carduri atasate la Paypal-ul meu verificat. Insa aveam nevoie de niste bani azi/maine, nu peste 2-3 zile cand vin dupa ce dau withdraw.
P.S.: am gresit undeva cerand aceste lucruri? Contul e al meu, verificat, are peste un an de zile si nu sunt probleme. Daca vrea sa ma ajute cineva e ok, daca nu atunci e ok.
Ultima modificare făcută de leo; 21st April 2010 la 00:00.
sensulpunctului is not in your contacts
sensulpunctului: salut
Ginel: dsalut
sensulpunctului is typing...
sensulpunctului: poti cumva sa ma ajuti cu chestia asta?: Tranfer bancar - paypal [ 70$ via paypal pe 170 lei ] sunt de pe seopedia
Ginel: nu folosesc paypal
Ginel: ce faci iei al rand toti useri?
Ginel: gata ai fugit? deranjezi lumea asa aiurea ?
lucruri care tin de bun simt![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)