Rezultate 1 la 10 din 33

Subiect: Probleme PayPal

Afișare hibrid

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de LuKian Vezi Post
    Ai inteles gresit, nu am vazut eu contul peste o luna de zile ca ii pe minus 2000 euro , dupa o luna de zile sa intamplat totul repede , intr-o ora , pac ..120 de mail-uri pentru fiecare tranzactie cate un mail, am vazut atunci in aceiasi zi, intru in paypal si vad ca e minus 2000 , pai de ce nu m-au anuntat; Domne platesti inapoi cei ai scos din cont sau suporti alte taxe, nu gata mi-au bagat totul pe gat dintr-o data. La fiecare tranzactie de 10 euro , iei o dublau 20 de euro. Ca na , taxe sau rasa lor ce erau. Pai anunta-ma ca nu am de unde sa ghicesc eu ca trebuie sa las bani in cont o luna ca poate tu ii vrei inapoi....sau un termen sau ... Nu asa e corect?

Adica cum , sa le platesc eu cheltuielile lor ca si-au dat ei sema ca o persoana a facut tranzactiile frauduloase si ca ei au acceptat aceasta persoana si tranzactile respective... cum vine asta? Deci ala a pagubit PayPal nu plateste nimic , PayPal a acceptat asta nu plateste nimic , si raman eu care am ca metoda de plata PayPal si platesc eu totul , foarte tare ce sa zic!
    Da, problema e ca au fost tranzactii de 10 euro, la care sunt taxe de chargeback. Era mai bine una singura de 950.

Da, repet, e aiurea, dar asta e viata, tine de faptul ca nu toti suntem corecti si nu toti ne gandim cum sa facem ceva corect. Cat timp exista hoti si tepari, cineva are de pierdut!

Corect sau nu, tu trebuia sa vezi cum faci. Cei 3000 sunt datorie, ii poti negocia, dar trebuie sa-i platesti, sau? Sau iti inchid contul, care nu cred ca e o problema majora. Nu cred ca raspunzi personal, mai ales daca contul era pe firma, de aceea cred ca se poate negocia.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

cRadu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    25th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    56
    Posturi
    123
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Cei 3000 sunt datorie,
    De fapt inteleg ca datoria este cumva de 950 E, restul sunt penatitati/taxe.
    In cazul in care se plateste datoria de 950 euro si cazul ajunge in instanta, sansele/riscul ca Paypal sa castige diferenta de 2050 euro sunt minime, cu conditia ca datoria de 950 euro sa fie platita. De cele mai multe ori nici nu se ajunge in instanta pentru ca se cam stie ca doar penalitatile de obicei nu se castiga in instanta.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Probleme link and confirm card PayPal
    De Scribul în forumul PayPal
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 21st July 2014, 14:27
  2. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 15th November 2013, 04:04
  3. Probleme Paypal la achizitionarea de domenii
    De iuddavali în forumul PayPal
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th January 2012, 20:03
  4. Probleme PayPal