1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Alex Ochea
Salut!
Am verificat azi in MOZ si am descoperit ca am foarte multe comentarii (cu link pe ancora principala) pe siteuri in engleza.(mentionez ca acele siteuri au foarte multe comentarii, dar linkurile sunt nofollow). Probabil concurenta vrea sa ma inlature si imi scrie comentarii in siteuri cu Spam Score mare.
Banuiesc ca nu am cum sa scot acele comentarii. Imi poate afecta foarte rau siteul in felul acesta? Eu aduc destul de des linkuri de calitate. Ce pot face in cazul asta?
1. nu mai verifica in MOZ, pentru ca MOZ nu are toate link-urile, deci orice analiza MOZ e falsa (se bazeaza pe prea putine date)
2. daca ai links spam in moz, sunt sanse sa ai mult mai multe, deci orice analiza e inutila. Degeaba vorbiti de nofollow, cand el poate avea alte 10.000 de dofollow
3. da, este negative seo, care inseamna ca incepe o joaca de-a soarecele si pisica, in care tu pierzi pe termen lung. Citeste Cineva face seo negativ pentru siteul meu.
Nu sunt genul de subiecte pentru forum, pentru ca multi le inteleg gresit.
Ultima modificare făcută de Tom; 23rd July 2015 la 13:23.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.