Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 31

Subiect: Cineva face seo negativ pentru siteul meu.

redu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    7th March 2011
    Posturi
    109
    Putere Rep
    25

Implicit Cineva face seo negativ pentru siteul meu.

Salut.
    Am doua siteuri de cazare pe Costinesti, si ambele imi sunt "ajutate" de un necunoscut sa zboare din google. Va atasez mai jos un print sa vedeti despre ce este vorba. Daca ati mai intalnit sau stiti cum as putea sa fac fata acestor atacuri as fi recunoscator.
    Va pun linkuri scurtate catre doua din paginile unde mi s'au afisat linkul si un print screen.

Redirectare url, asteptati... - Tiny URL si Redirectare url, asteptati... - Tiny URL

cazare.jpg

*later edit. se pare ca am si un redirect din: liceuldeartaploiesti.ro
    **persoana care ofera suport pentru aceasta problema, imi v'a oferi la topic solutia (pentru a fi vizibila si pentru alti utilizatori) si in privat imi v'a transmite care este valoarea sfatului oferit.
    Multumesc.
    Ultima modificare făcută de redu; 6th March 2015 la 17:20.

adi_deg este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    9th November 2007
    Locaţie
    cluj
    Posturi
    276
    Putere Rep
    31

Implicit

Nu ai dat la nimeni in ultimul timp sa iti aduca linkuri ..ceva pachete ..etc ?

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    7th March 2011
    Posturi
    109
    Putere Rep
    25

Implicit

nu.
    siteul in cauza are facut redirect din vara, si de atunci nu am mai adus niciun link asupra lui.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

Citat Postat în original de redu Vezi Post
    Salut.
    Am doua siteuri de cazare pe Costinesti, si ambele imi sunt "ajutate" de un necunoscut sa zboare din google. Va atasez mai jos un print sa vedeti despre ce este vorba. Daca ati mai intalnit sau stiti cum as putea sa fac fata acestor atacuri as fi recunoscator.
    Va pun linkuri scurtate catre doua din paginile unde mi s'au afisat linkul si un print screen.

Redirectare url, asteptati... - Tiny URL si Redirectare url, asteptati... - Tiny URL

cazare.jpg

*later edit. se pare ca am si un redirect din: liceuldeartaploiesti.ro
    **persoana care ofera suport pentru aceasta problema, imi v'a oferi la topic solutia (pentru a fi vizibila si pentru alti utilizatori) si in privat imi v'a transmite care este valoarea sfatului oferit.
    Multumesc.
    Sunt 2 motive pentru negativ:

- ai ars pe cineva si se razbuna
    - concurenta

Tu stii mai bine ce si cum, dar din experienta iti spun ca un negativ faca prapad pe termen lung.

Daca ma intrebi pe mine, nu ai ce sa faci pe termen lung, decat sa gasesti sursa si sa identifici/intelegi motivul. Daca l-ai ars, te achiti, daca e concurenta ii explici ca "dai si tu dupa el" si in felul asta toata nisa e praf, o sa rankeze cei de pe pagina 5.

Solutia tehnica este sa scoti links, dar daca faci asta saptamanal, costurile cresc enorm, iar site-ul e mort pe termen lung.

E o discutie complicata, aud asta de mult timp, se pare ca este un model, doar ca in toate cazurile este vorba de teapa si nu de concurenta. Concurenta nu face negativ, ca stie ca se intoarce impotriva lui.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    7th March 2011
    Posturi
    109
    Putere Rep
    25

Implicit

Tom, aveam nevoie de sfatul tau. O problema sigur este la mijloc, neclaritatea din partea mea este ca nu am tepuit pe nimeni, am preluat acel site, tu sti bine povestea lui, nu am ars pe nimeni, nu am inselat, si in toate colaborarile online, am fost cat se poate de vertical si sa nu fiu pricina de suparare (nicidecum sa imi fie teama ca in timp cineva imi v'a ataca siteul). Acel tip de "seo" l'am identificat prima data, acum un an, (la un alt site)se pare ca acea persoana a pus ochii si pe oferte.cazarecostinesti.ro.

Ideea pentru care am postat problema este sa identific serviciul acela de linkuri si odata identificat sa iau legatura cu admini acelor siteuri si sa platesc pentru oprirea serviciilor/linkurilor ..

Tom
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

Citat Postat în original de redu Vezi Post
    Tom, aveam nevoie de sfatul tau. O problema sigur este la mijloc, neclaritatea din partea mea este ca nu am tepuit pe nimeni, am preluat acel site, tu sti bine povestea lui, nu am ars pe nimeni, nu am inselat, si in toate colaborarile online, am fost cat se poate de vertical si sa nu fiu pricina de suparare (nicidecum sa imi fie teama ca in timp cineva imi v'a ataca siteul). Acel tip de "seo" l'am identificat prima data, acum un an, (la un alt site)se pare ca acea persoana a pus ochii si pe oferte.cazarecostinesti.ro.

Ideea pentru care am postat problema este sa identific serviciul acela de linkuri si odata identificat sa iau legatura cu admini acelor siteuri si sa platesc pentru oprirea serviciilor/linkurilor ..
    ))))

Acum 2 zile cineva incerca acelasi lucru = imposibil. Link-urile de negativ se posteaza exact acolo unde nu ai acces la ele.

Daca esti curat, atunci cineva "da dupa tine", iar asta e naspa rau.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Tom
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

dublu

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    7th March 2011
    Posturi
    109
    Putere Rep
    25

Implicit

vad ca este nasolescu.
    de aceea am nevoie de experienta ta, si sa ma ajuti ..

CalinB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    20th January 2014
    Posturi
    437
    Putere Rep
    23

Implicit

O varianta care mi trece acum prin cap, le identifici si le treci in disavow, eventual pui un comentariu deasupra lor in care explici pe scurt totul.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Linkurile par a fi puse cu voltrank. Poti incerca sa le scrii.
    In secunda asta vad ca nu le merge site-ul, dar chiar daca le-ar merge, din cunostintele mele nu prea pot scoate links. Dar daca totusi stii sa pui problema, poti afla sursa "necazului".

Disavow pare a fi singura solutie serioasa, daca nu cumva google deja stie de aceste site-uri si le ignora.
    In functie de campania pe care a facut-o respectivul, linkurile/domeniile pot fi foaaaarte multe, deci ai multa treaba.
    Trust, but verify.

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cineva imi face bad seo
    De GabriELoS în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 23rd March 2014, 20:59
  2. Stie cineva al cui este siteul egustos.com?
    De -Rares- în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 2nd September 2012, 21:56
  3. 9 motive pentru care sa nu dai negativ
    De AntonioTony în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 14th May 2012, 21:57
  4. Stie cineva cum se poate face un formular de rezervare online?
    De paunescuvic în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 8th December 2010, 19:06
  5. Face cineva bani cu widget bucks?
    De Cristi_XP în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 6th January 2008, 12:13

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii