Din disavow nu se intampla nimic, pana cand nu apare un update la google. Uneori poate e nevoie chiar de 2 update uri ca sa si revina site-ul.
Din disavow nu se intampla nimic, pana cand nu apare un update la google. Uneori poate e nevoie chiar de 2 update uri ca sa si revina site-ul.
este complicata povestea . siteul mai are trafic organic de pe alte cuvinte cheie... Acum de o saptamana a fost lovit un client de al meu dar momentan nu a cazut deloc.. stam cu inima cat un purice sa vedem ce se intampla. Tare naspa chestia asta cu negative seo...![]()
"a fost lovit dar nu a cazut" , o fi superman, de unde stie ca a fost lovit" daca nu a fost penalizat? nu mai inventati povesti doar ca sa va aflati in treaba, omul se bazeaza pe povestile voastre...
am vazut pe Ahrefs.. linkurile puse cu xrumer si scapebox boss. nu suntem copii ce draq...![]()
OFF: Informatia pe care ai oferit-o utilizatorului care a creat acest subiect este egala cu zero. In plus, merita sa citesti regulamentul, mai ales ca ai un limbaj nu tocmai potrivit. Unde te crezi, pe strada? Aici esti intr-o comunitate educata, civilizata. "nu suntem copii ce draq", ma gandesc ca nu suntem copii, mai ales tu, care ai 25 de ani si nu stii sa scrii corect pe romaneste.
Koobie .. am dat exemple ca omul sa inteleaga ce si cum se intampla. Singurul care este Offtopic de aici esti tu. Imi pare rau sa iti spun. Dar am vorbit cu omul si pe privat ca mi-a cerut mai multe date. Ia te rog nu mai face pe vanatorul si nu cauta galceava acolo nu este locul. Mai bine da ceva raspunsuri relevante pe topic...
nu trebuie sa va certati .. postul acesta trebuie sa fie de folos pentru toti utilizatorii ..
incearca asta in htaccess ptr liceuldearta
RewriteEngine on
# Options +FollowSymlinks
RewriteCond %{HTTP_REFERER} liceuldeartaploiesti\.ro [NC]
RewriteRule .* - [F]
Hmm..ar merge o lada de bere
Am incercat astazi sa scriu un articol despre negative seo, aici: Negative SEO , dar am realizat ca nu are sens. Orice articol nu face altceva decat sa le arate celor care vor sa faca negative, cum se face.
Pe scurt, problema cu negative seo este majora si orice site este sensibil la negative. Unii dintre voi o sa zica: povesti, emag nu cade! Posibil, dar daca renuntati la ideea de "negative seo = links" o sa intelegeti ca "sunt sanse sa cada".
Motodele de "negative" sunt diversificate, link-urile sunt cele mai "usoare". De link-uri scapi in timp, doar ca problema apare in functie de atac.
Eu daca fac negative, o fac pentru "teapa" si ma opresc doar cand nu mai exista termenul de "teapa". Asta inseamna: luni de zile, ani!
Cum am mai spus, motivele de negative sunt: razbunare, concurenta sau "fun"! Fun mai rar, trebuie sa ai ceva probleme la cap, pentru "fun", razbunarea se rezolva prin anularea tepei sau prin renuntarea celui care face atacul.
Concurenta in schimb, nu cred ca renunta, mai ales daca functioneaza, iar asta ar trebui sa va dea tuturor de gandit. Un concurent dispus sa plateasca negative, este un concurent periculos.
De links se presupune ca scapi prin disavow, dar aici sunt 2 probleme:
- daca faci disavow lunar, costurile sunt mai mari la tine = tu pierzi mult mai mult!
- daca faci disavow, sunt sanse mari ca Google sa-ti ceara sa elimini si alte link-uri "bune" pe care tu le-ai primit (cumparat) "natural". Iar atunci site-ul tau zboara din top si concurentul crede ca din cauza atacului! Ce faci? Construiesti alte links naturale?
Stiu ca pentru multi pare un subiect "banal", dar in cazul unui atac, ajungeti pe acest topic si poate incepeti sa intelegeti ceea ce se intampla.
Am vb doar de links si prefer sa ramana doar la links. Restul de metode sunt mult mai grave si mai daunatoare, dar nu vreau sa invat pe nimeni sa atace site-uri.
-------------------
Pentru cei care vor sa "faca" negative seo prin spam links, trebuie sa luati in calcul faptul ca Google stie de negative, stie sa separe link-urile si sunt sanse mari sa ajutati foarte mult site-ul atacat, in loc sa-l dati jos.
Iar daca stiti sa faceti negative seo, o sa aveti supriza sa realizati ca e mai usor sa rankati, decat sa dati un site jos![]()
Asta in cazul in care atacul este pentru "concurenta" si nu razbunare. La fun? Cati bani si cate ore poti pierde de "fun"?
-------------------
@ redu, ce mi-ai trimis tu arata 2 lucruri, unul ok altul grav.
1. cine plateste negative, nu stie seo.
2. cine iti face negative, stie sa faca
Mai departe tragi singur concluzia.
Ultima modificare făcută de Tom; 10th March 2015 la 18:22.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Cum sa castigi 1500 de dolari cu Negative SEO: We will do NEGATIVE SEO to your website by giving it 20,000 XRumer forum profile backlinks (permanent & mostly dofollow) pointing directly to your website and hence your website will get penalised & knocked off the Google’s Search Engine Result Pages (SERP) forever, if you do not pay us $1,500.00 (payable by Western Union).
Asta nu se pedepseste cu puscaria?
Google Responds To Mass Negative SEO Extortion Emails
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)