23rd March 2014, 18:24
1 out of 1 members found this post helpful.
Cineva imi face bad seo
Salut.
Da, se pare ca cineva imi face SEO (bad).
Stiu clar ce am pus si pe unde dar acum ahrefs imi descopera niste linkuri dubioase pe domenii in limba engleza despre care habar n-am.
Pana acum am gasit comentarii si trackback pe money keyword (e drep ca sunt cu external nofollow)
Cam ce este de facut in acest sens?
Voi ce ati face in locul meu si cum ati stopa aceasta practica? (in cazul in care se poate)
Ex: http://portal.uniquindio.edu.co/noticias/?p=24192
sau http://www.getrichslowly.org/blog/20...ome-insurance/ (asta are PR 4 dar totusi...)
23rd March 2014, 19:35
1 out of 1 members found this post helpful.
Aduna o lista cu cele suspecte si trimite-o la Disavow
23rd March 2014, 21:47
2 out of 2 members found this post helpful.
@gabrielos
Am folosit de doua ori disavow fara efecte negative. Daca ai inscris site-ul in 300 de directoare si te decizi sa il scoti din toate, atunci poate fi un semnal. Daca din 100 de backlinks te decizi sa elimini cateva care sunt suspecte (si asupra carora probabil google are semnale si din alte parti) nu vor fi probleme. Cata vreme nu abuzezi de acest tool (si prin abuz nu ma refer la frecventa), nu ar trebui sa fie nici o problema.
23rd March 2014, 21:57
4 out of 4 members found this post helpful.

Postat în original de
Catalin Cerga
Si cum ai citit tu ca e bine? Ca vad ca 1nesco e mai nicitit.
Tu mereu sari ca ars din cate am observat.
Mai mult, esti pe langa subiect acum dar sa nu dam cu bad-ul totusi, nu?
De 1nesco n-am zis ca e necitit. Dimpotriva, ma bucur ca omul mi-a spus parerea lui.
In legatura cu lectura mea despre subiectul disavow acum.
Nu imi mai amintesc sursa dar parca spunea ca mai bine lasi junk-ul in pace si sa creezi calitate, asa isi va reveni mult mai rapid un domeniu.
In orice caz aici nu e vorba de penalizare ci doar de cateva linkuri suspecte care sunt cu "external nofollow".
Din cate am citit pe aici astfel de linkuri sunt ignorate de google.