Ma poate ajuta cineva cu aceasta informatie? Incerc sa dau de persoana din spatele acestui site si nu reusesc. Adresa de la contact nu e buna.
Multumesc!
Ma poate ajuta cineva cu aceasta informatie? Incerc sa dau de persoana din spatele acestui site si nu reusesc. Adresa de la contact nu e buna.
Multumesc!
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Ai adresa de la @whoisguard.com, va ajunge la proprietar.
PM sent! Sper sa-ti foloseasca!![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Multumesc mult baieti, astept in continuare sugestii![]()
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Eu am egustos.net, daca te intereseaza domeniu, ne putem intelege.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Ce legatura are cu subiectul? Ai auzit tu vreodata un client de-al meu plangandu-se ca nu i-am livrat informatia solicitata? Oricum, nu pot sa ma bag intrun conflict intre membrii siteului, ca nu sunt mediator.
Dar uite o informatie: tipul e bun programator. Bine, nu la fel de bun ca mine, dar e mult peste medie![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)