Îngrijorător! Tot mai mulți români practică SEO
M-a amuzat rau articolul asta. Romanii se impart in 2 categorii: cei care fac SEO si cei care nu recunosc
))
Îngrijorător! Tot mai mulți români practică SEO
M-a amuzat rau articolul asta. Romanii se impart in 2 categorii: cei care fac SEO si cei care nu recunosc
))
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
)
Abia acum ai aflat de timesnewroman.ro ?Habar nu ai ce ai pierdut . Sunt cu 10 clase peste ce era candva Catavencu .
Eu sper ca e o gluma, cred ca seo este un sinonim al unui anume cuvant...
Vreau mai mult, mai mult si atat.
@Parvan Marian - nu e nici o gluma, stirea e cat se poate de serioasa.
Trust, but verify.
Aici au nimerit-o bineSpecialiștii au stabilit că, în general, băieții practică mai mult SEO, dar obiceiul s-a răspândit în ultima vreme și printre tinerele femei.![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
"SEO este sănătos pentru organimsm atâta timp cât nu exagerează și nu se ajunge în situația patologică în care face SEO de mai mult de 3 ori pe zi"
sigur e vorba de SEO?
Vand Advertoriale (pr 5)
O fi gresit in loc de ore o fi scris ori, eu zic ca confunda seo cu altceva, ce nu are legatura cu calcualtorul...
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Phuaaaa nu-mi vine sa cred ca nu ati stiut pana acum de Timesnewroman . Cei mai tari de departe la mistocarealaCine nu-l are in Bookmarks ar face bine sa-l adauge .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)