Pagina 1 din 9 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 86

Subiect: Romani de succes

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    38
    Posturi
    707
    Putere Rep
    44

Implicit Romani de succes

Sincer, m-am saturat de ultimul trend care circula aici pe forum, cum ca romanii sunt nu stiu, ca fura, ca dreg, ca fac, ca ... etc.

Nu pot sa spun ca "ma foarte mandresc" ca sunt roman, insa nici chiar asa parca. Ma doare faptul ca, cei care cred asta, sunt tineri, noi care chiar ar trebui, sa incercam macar, sa vedem lucrurile altfel. Avem informatia la un click distanta ... si unii dintre noi parca nu evolueaza deloc. Aceeasi mentalitate de miorita plangacioasa si pesimista.
    Voi incepe sa dau cateva exemple de oameni care au avut si au succes in online:

Cătălin Garmacea & Bogdan Gheorghe - www.softpedia.com
    Serban Enache & Dragos Jianu - www.dreamstime.com
    George Lemnaru - www.erepublik.com

Va las si pe voi sa continuati.
    Ultima modificare făcută de No_name; 24th November 2009 la 16:59.

cos_raq este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    1st February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    173
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de No_name Vezi Post
    Cătălin Garmacea & Bogdan Gheorghe - www.softpedia.com
    Serban Enache - www.dreamstime.com
    George Lemnaru - www.erepublik.com
    Felicitari celor 4, le merita din plin.
    De cand am renuntat la ideea de a emigra m-am gandit ca eu pot sa fac ceva pentru tara mea. Imi trec prin mana cateva mii de vizitatori pe zi; pot face ceva. Primul pas a fost sa renunt la vaicareli, la pesimism si la a scoate in fata exemple negative. Al doilea pas e sa ii schimb omului din oglinda (vorba lui Michael) mentalitea.

La urmatorii pasi astept sugestii.

Sa promovezi romanii de succes e un lucru exceptional de bun si un model pozitiv pentru noi toti. Imi pare rau ca eu nu stiu sa dau un exemplu de roman de succes.
    Bijuterii Accesibile si un Petshop Online :)

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    38
    Posturi
    707
    Putere Rep
    44

Implicit

Radu Georgescu - business-ul actual www.avangate.com - ESD (Electronic Software Distribution - Adica ajuta companiile producatoare de software sa vanda online.)
    Pentru cei care nu stiu Radu Georgescu a creat si RAV (Romanian AntiVirus) care a fost cumparat de Microsoft in 2003 cu o suma cuprinsa intre 10-20 de mil. $.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit

Lucian Todea - www.soft32.com
    Vladimir Oane - www.ubervu.com
    Emi Gal - www.emigal.ro

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    38
    Posturi
    707
    Putere Rep
    44

Implicit

Bogdan Manolache - www.wallpaperstock.net
    Envient Bucuresti - www.clip-share.com (sper sa nu gresesc)

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Pai si care e faza? Faptul ca insiruiti niste nume de succes va ajuta sa/la ce?
    Sa traiti cu impresia ca sintem mai buni?

Pe cei "rai" i-ati descusut de n-ati mai stiu ce e cu voi, iar pe astia buni va multumiti doar sa ii insiruiti.

Pai discutati despre de ce au facut succes, cum au ajuns acolo sus, ce implica lucrurile astea, de ce nu sint bagati in seama in .ro, etc...

Comme on guys.... lista asta o terminati dupa inca 2 posturi si tot ce ramane despre ei e o insiruire pe un forum. Iar voi ramaneti cu nimic...
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

@Krumel, las-o frate ca merge-asa E bun si un tampon d-asta. Adica ceilalti sunt romani care dau tepe romanilor ("romanul tot roman"), insa cei de aici sunt romani care nu dau tepe strainilor ("romani de succes").
    Si ca sa raman ontopic dau si eu exemplu trilulilu, care merge bine chiar pe .ro. Nu dau nume ca nimeni nu reuseste singur in Romania, si probabil nici in alta parte.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Mai interesante ar fi povestile din spatele acestor oameni. In plus, sunt o gramada de oameni de succes care nu au avut neaparat succesul celor de la softpedia sau alt site din lista (ba mai mult, unii chiar au contribuit ca acestia sa devina ... romani de succes). Sunt unii oameni care nu prea ies in fata prin natura a ceea ce fac (aici putem aminti programatorii de ex.), desi sunt cu adevarat profesionisti si au un impact mare asupra produsului. Si acestia merg amintiti aici si povestit despre ei.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    38
    Posturi
    707
    Putere Rep
    44

Un scurt articol despre Dreamstime.
    Un scurt reportaj despre IT-ul romanesc a fost acum Duminica pe ProTV.

Despre Radu Georgescu cred ca multi ii stiu povestea, a chiar de curand si in emisiune la Bobby Voicu, la Radiolynx. Am fost si la o editia Scoala de Afaceri unde am avut ocazia sa il ascult atat pe el cat si pe Marius Ghenea. Imi aduc aminte de Marius Ghenea cum povestea ca la inceput, aveau biroul undeva pe etajul 7 si de multe ori erau nevoiti sa urce pe scari cu pc din cauza unor defectiuni ale liftului ...
    Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Pai si care e faza? Faptul ca insiruiti niste nume de succes va ajuta sa/la ce?
    Sa traiti cu impresia ca sintem mai buni?
    Pe mine cel putin astfel de povesti ma motiveaza si imi dau speranta ca se poate, chiar daca de multe ori au fost situatii in care chiar cei, apropiati mie, nu credeau in ceea ce fac si imi spuneau sa merg la munca, sa fiu angajat nu sa vizez la mii de dolari. Important este sa ai un vis, cum spunea si Bobby Voicu la Seedmoney Breakfast, de miercurea trecuta, si sa crezi in el ...

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Pe cei "rai" i-ati descusut de n-ati mai stiu ce e cu voi...
    Pentru unii e mai usor sa se imbete cu apa rece, sa acuze, decat sa aprecieze munca unui om. Din pacate astia suntem, cu o floare nu se face primavara cum nici postul acesta, nu va schimba mentalitatea cuiva ...

Nu am nimic cu userii noi, insa subiectul a fost dezbatut si alimentat de cei mai noi veniti, stiu useri mai vechi care nici nu au spus nimic in posturile respective dar din pacate nici in altele.
    Cu siguranta sunt useri care ar putea impartasi din experientele lor insa prefera, sa nu o faca, asa ca revin la ceea ce ai spus si tu si iti dau dreptate:
    N-am mai apucat sa scriu nimic pe site-ul asta, nu pentru ca nu am timp …ci pentru ca nu am ce. In .ro sint putini oameni care observa lucruri si dau share. Restul obisnuiesc sa caste gura la ce spun altii sau sa inghita tot ce se spune pe forumurile din afara.

Cred ca sunt prea moralist, visator si deja incep sa fac o etalogie a romanilor.
    O zi faina.

Mihai Gianu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th August 2007
    Posturi
    388
    Putere Rep
    0

Implicit

EU ZIC SA PUNETI MANA SI SA MUNCITI SA FACETI CEVA CONCRET.
    Ca ai un site cu 5k,15k vu pe zi nu te clasifica mai reusit sau ca te vei imbogatii pe viitor.

Nu va mai faceti iluzii daca unii au reusit, DACA 0.1% dintre voi o sa ajunga la acel nivel e bine, in rest sunteti doar niste visatori care vor sa fie bogati din 3 site-uri si veti ramane aceiasi oameni anonimi care o sa dea play la filmele de pe protv.

Fapte nu vorbe.

Pagina 1 din 9 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 28th October 2009, 19:08
  2. statuspimp.ro va avea succes?
    De Popescu Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 20th May 2009, 17:02
  3. Cat costa un portal web de succes !?!
    De edy12006 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 27th March 2009, 12:43
  4. Cat costa sa faci un director web de succes
    De romania inedit în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 6th May 2008, 01:08
  5. Adwords - a fost un succes in cazul tau?
    De dojo în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 4th April 2007, 13:42

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •