Cat costa un portal web de succes !?!
Am stat si m-am gandit mai bine si vreau sa investesc ceva bani intr-un website serios care sa scoata si profit. Eu m-am gandit la un portal web deoarece se poate dezvolta rapid si poate ajunge la un trafic foarte mare daca este facut si intretinut cum trebuie.
Sunt cateva portaluri web frumoase si bune in romania , insa, nu cred ca nu se mai poate construi unul din acest motiv. Sunt constient ca , concurenta este destul de mare, insa cu ceva campanii bune de promovare se poate face treaba buna.
Intrebarile mele ar fi urmatoarele, la care va rog sa si detaliati raspunsurile date:
1) Actele necesare inregistrarii firmei si logou-lui
2) Cat ma costa scriptul , cine e cel mai bine sa il faca, cum sa arate, ce limbaje de programare ar trebui folosite, care este timpul aproximativ al exectarii?
3) Pentru design la cine sa apelez si cat ma costa unul reusit?
4) Hosting este mai bine sa iau din afara sau din tara? Pentru ineput nu cred ca va fi nevoie sa imi iau cine stie ce server , imi voi lua hosting de la o firma buna si abia cand se va dezvolta ma voi muta pe un server propriu, care , banuiesc ca va fi unul foarte scump, nu?
5) Continutul websiteului la inceput va fi pus de mine , voi incerca sa fac o mica echipa si sa ne luam de treaba, dar , mai apoi , ma gandesc la niste concursuri gen: care uploadeaza cele mai multe fisiere in timp de 1 luna primeste cadou un telefon marca ----- , model ...... . Ce ziceti, ar merge cu ceva in genul asta?
Alte idei ce mai aveti aici la continut , cum altfel as putea face?
6) Promovarea , aici vor trebui bagati cei mai multi bani , presupun. Cum se va face promovarea pentru un website de genul acesta? Va trebui un trafic foarte mare adunat, la cine va trebui sa apelez si cat ma va costa?
7) Monetizarea websiteului - cum va fi monetizat acest website, prin ce metode, am nevoie de niste idei aici .
Multumesc anticipat si va rog, cat mai detaliat sa raspundeti, doresc sa aflu cat mai multe detalii. Daca se merita , de ce , cati bani vor trebui investiti per total si care va fi profitul in timp.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.