Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 17 din 17

Subiect: Cat costa un portal web de succes !?!

Afișare hibrid

Shumy este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Posturi
    583
    Putere Rep
    0

Implicit

daca bagi 10k intr-un site cu cap .. exista posibilitatea ca in max 6 luni sa ai un venit lunar de 1k ?

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    51
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de virusel Vezi Post
    daca bagi 10k intr-un site cu cap .. exista posibilitatea ca in max 6 luni sa ai un venit lunar de 1k ?
    Putin probabil , daca este un site nou !
    Mai bine cumperi un site cat de cat cunoscut si faci bani mai bine decat daca investesti aiurea !
    Trebuie mai intai sa te gandesti cum ai putea face bani cu acel site !

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de romania inedit Vezi Post
    Putin probabil , daca este un site nou !
    Mai bine cumperi un site cat de cat cunoscut si faci bani mai bine decat daca investesti aiurea !
    Trebuie mai intai sa te gandesti cum ai putea face bani cu acel site !
    Te contrazic, sunt sanse sa scoti banii aia cu investitia de 10k .. cu singura conditie sa ii investesti cu cap.

Sa adaug si eu niste lucruri: la inceput nu ai nevoie neaparat de firma .. un PFA e suficient si iti scade costurile cosiderabil.

Design-ul ar trebui sa fie unul minimalist ... iar scriptul unul facut de la 0.
    Daca te apuci ... nu te lasa "pacalit" de vreun programator care iti face un site in Joomla sau alte magarii. Motive ? 2 clare: 1. nu vei putea niciodata sa customizezi acel Joomla sau altceva cum ai putea sa iti customizezi scriptul facut de la 0. 2. un portal la un moment dat implica vizitatori multi care implica resurse hardware si banda mare. Un CMS papa de cele mai multe ori si mai multa banda si mai multe resurse hardware decat un script facut de la 0 ( cu conditia ca acel script sa nu fie bataie de joc ).
    La 10 .. 20 .. 100 de vizitatori pe zii nu ii simti. Dar daca ajungi la 5000 .. 10.000 .. 20.000 vei simti rau de tot ce iti zic acuma ..
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de StarNET Vezi Post
    Te contrazic, sunt sanse sa scoti banii aia cu investitia de 10k .. cu singura conditie sa ii investesti cu cap.

Sa adaug si eu niste lucruri: la inceput nu ai nevoie neaparat de firma .. un PFA e suficient si iti scade costurile cosiderabil.

Design-ul ar trebui sa fie unul minimalist ... iar scriptul unul facut de la 0.
    Daca te apuci ... nu te lasa "pacalit" de vreun programator care iti face un site in Joomla sau alte magarii. Motive ? 2 clare: 1. nu vei putea niciodata sa customizezi acel Joomla sau altceva cum ai putea sa iti customizezi scriptul facut de la 0. 2. un portal la un moment dat implica vizitatori multi care implica resurse hardware si banda mare. Un CMS papa de cele mai multe ori si mai multa banda si mai multe resurse hardware decat un script facut de la 0 ( cu conditia ca acel script sa nu fie bataie de joc ).
    La 10 .. 20 .. 100 de vizitatori pe zii nu ii simti. Dar daca ajungi la 5000 .. 10.000 .. 20.000 vei simti rau de tot ce iti zic acuma ..
    Ok, ma voi gandi si la sfatul tau. Momentan se lucreaza la scriptul portalului "de test" , ceva mult simplificat , sa vad mai exact ce si cum.

Multumesc ! Edy
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Momentan sunt in dubii deoarece am pus problema astfel:

Deoarece am un buget destul de restrans 2-4 mii euro , scriptul costand cu tot cu design vreo 2000 , mai dau pe hosting pe primele luni, plus domeniu vreo 2-3 sute, nu mai ramane foarte mult pentru promovare, mai ales avand in vedere ca trebuie si cineva platit sa puna continut.
    Fara promovare sta scriptul degeaba instalat pe server si platesc si serverul degeaba si tin si banii blocati.

Promovarea costa mult si deaceea m-am gandit sa renunt deocamdata la acest proiect deoarece nu sunt destui bani , ar trebui macar dublu pentru a putea da drumul la ceva serios.

Astfel m-am gandit ca ar fi mai bine sa caut ceva de nisa care nu este extrem de dezvoltata, dar care are potential mare de cumparare.
    Dau pe domeniu , script , hosting , design vreo 300 euro si de restul de bani bag promovare in prostie. Banii castigati vor fi reinvestiti si asa mai departe.

In plus continut nu mai trebuie pus asa mult , e mai usor de promovat pe cuvintele cheie respective (de nisa: jocuri barbie , colinde de craciun , etc) pentru ca nu e asa mare concurenta cum ar fi la portal (video , foto , prezentari , muzica, etc).

Parerea mea asta e... Daca gresesc va rog sa ma corectati!

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Eu sunt de parere ca nu se merita la tine sa faci un script custom de la zero. Poti incepe cu un CMS si cand merge site-ul sa comanzi si un script custom. Mai bine investesti banii respectivi in continut/promovare si poate mai tarziu iti faci script dintr-un eventual profit de pe urma primei investitii.
    Oricum, parerea mea e ca te joci cu sume mari desi nu stapanesti inca destule detalii. Poate o sa te arzi Mai bine ai incepe de jos pana iti faci o idee si o experienta pe pielea ta...pentru ca asa noi iti tot putem da sfaturi, care au functionat la noi (unii poate am avut noroc, am facut o chestie exact la momentul respectiv si asa mai departe... factori pe care poate cei care iti dau sfaturi ii omit pur si simplu) si care la tine ar putea sa nu aiba nici un efect, si sa fie pierdere de bani.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

poi da, portalul gen zut.ro inca e in plan, la ala inca se lucreaza, va fi un site de test, ca sa imi dau seama ce si cum, dar in mesajul anterior m-am referit la proiectul care il voi incepe in cateva luni.

Multumesc!

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Romani de succes
    De No_name în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 85
    Ultimul Post: 22nd July 2016, 17:41
  2. Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 28th October 2009, 18:08
  3. statuspimp.ro va avea succes?
    De Popescu Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 20th May 2009, 16:02
  4. Cat costa sa faci un director web de succes
    De romania inedit în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 6th May 2008, 00:08
  5. Adwords - a fost un succes in cazul tau?
    De dojo în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 4th April 2007, 12:42

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •