Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: 9 motive pentru care sa nu dai negativ

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

4 out of 5 members found this post helpful.

Implicit 9 motive pentru care sa nu dai negativ

- acum stii cine a dat si situatia se poate intoarce impotriva ta,
    - dai dovada de buna crestere si intelepciune,
    - risti sa te ia lumea in nume de rau si sa nu mai colaboreze cu tine,
    - decat sa te faci remarcat intr-o lumina negativa, mai bine nu te faci deloc,
    - risti sa dai peste vreun razbunator si te trezesti pe rosu,
    - daca nu ai o reputatie negativa, primesti mai usor reputatie pozitiva,
    - oricine mai greseste din cand in cand, asa ca poti trece cu vederea sau poti incerca sa te faci inteles pe alte cai mai pasnice,
    - daca dai reputatie negativa IN NICI UN CAZ nu iti va fi mai bine, sau nu te vei simti mai impacat,
    - comunicarea te aduce mai aproape de adevar

Daca chiar vrei sa-ti expui punctul de vedere, poti folosi un exemplu de aici

Si in incheiere, cateva citate care merita luate in considerare :

Razbunandu-te, te faci egalul adversarului; iertandu-l, te arati superior lui
    Razbunarea este placerea unui suflet mic, slab si fara vlaga
    Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te .. daca vrei sa fii fericit o viata, iarta!
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Ar trebui si un topic de ce sa dai reputatie pozitiva.
    - petnru ca userul a pacalit sau inselat pe cineva
    - pentru ca induce in eroare cu intentie
    - pentru ca jigneste
    - pentru ca posteaza la misto
    - ...................................

Reputatia negativa are si ea rostul ei, cand vezi un user cu rosu stii ca trabuie sa fii mai prudent cu respectivul, si nu am vazut pe nimeni care sa fie de mai mult timp pe rosu si sa fie pe nemerit
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

De acord cu tine Lovelife, unii chiar merita, dar dupa cum spuneam si imi mentin pozitia, ii spui omului si ce a gresit, de ce a primit negativ si ce sa faca/sa nu faca pentru a nu mai primi negativ alta data.

Daca numa' trantesti un negativ, omu' nu intelege nimic, se gandeste ca cineva are ceva cu el.
    Trebuie sa existe comunicare in orice, numai asa poti participa (macar putin) la educarea celor care nu stiu, sau care fac rau intentionat unele lucruri.

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    49
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

Desi nu sunt genul care sa apese des pe "Yes|No", si citind propunerile, ma intreb ce rost ar mai avea optiunea din dreptul postului, cum s-ar face diferenta intre postacii care cauta sa atinga un anume prag pentru a putea arunca un link pe forum, cum ai putea alege sa oferi ceva gratuit, daca toti userii ar fi catalogati la fel, sau cum ai putea sa fii mai reticient la tot felul de 'super oferte' ?
    Nu putin au fost cazurile cand s-au oferit articole/advertoriale gratuite numai pentru o anumita categorie de utilizatori, vouchere adwords sau alte facilitati, tinand cont de anumite aspecte. Personal, in 2-3 cazuri am facut din reputatie un punct de referinta in a oferi ceva gratuit.
    risti sa dai peste vreun razbunator si te trezesti pe rosu
    Daca nu ai doar cateva zile/saptamani pe forum, nu stiu cat de relevanta mai este reputatia respectiva in anumite conditii, atunci cand cei cu care ai interactionat stiu daca pot sau nu sa iti acorde increderea.
    @Tony: Te-ai gandit ca .. poate ... unii "pe verde" sunt "less secure" decat unii de nivel inferior ?
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Eu faceam referire la cei care dau reputatie negativa doar de dragul de a da, fara sa ia in considerare ca exista o varianta mult mai apreciata: "comunicarea"

Pentru ceilalti, care intr'adevar merita, e de luat in considerare raspunsul lui Lovelife (m-as fi bucurat sa dea mai multe exemple)

Deci, nu sustin eradicarea reputatiei, doar constientizarea de catre ceilalti a efectului pe care aceasta il are asupra relatiilor intre membrii comunitatii.

Citat Postat în original de EHR Vezi Post
    @Tony: Te-ai gandit ca .. poate ... unii "pe verde" sunt "less secure" decat unii de nivel inferior ?
    Asta e o lege nescrisa care va fi valabila intotdeauna

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

NU e vorba neaparat de reputatie, este intrebarea aia : "Te-a ajutat acest post ?" si eu am raspuns nu, pentru ca mi se pare ridicol. Se va intoarce impotriva mea acum ca stii ca ti-am dat ? O sa ajung pe rosu ? Nu am dat dovada de buna crestere sau intelepciune ? sau poate o sa vezi ca ti-am dat negativ si o sa iti dau seama ca poate am avut dreptate .

Mie imi place ca vad cine mi-a dat, pentru ca daca vad negativ de la un user care il apreciez, am sansa sa invat ceva din asta .

Mersi!
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Multumesc frumos

Nici nu aveam impresia ca va fi toata lumea de acord cu mine Si nu se va intoarce impotriva ta, pentru ca nu vad rostul
    Asta e parerea ta si o apreciez, mai ales pentru faptul ca ai argumentat fapta ta

Asta e de fapt problema userilor, dau reputatie si apoi fug, se ascund. Nu e cazul tau. Stima!

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Did you find this post helpful ? = Reputație ?
    Credeam că e un fel de ”” sau ”” de pe 9gag, ori like/dislike.

Îmi imaginam că reputație poți da doar cu steluță unde apare ”Add to this user reputation”...

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    33
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit

E foarte buna ideea ta si faptul ca ai expus cateva din motive mai sus, insa cred ca ar trebui sa abordam (SI) din alt punct de vedere problema, care dupa parerea mea e mentalitatea userilor.

Am observat ca acum poti vedea de la cine ai primit reputatie. Curios, am verificat si eu. Am 2 cazuri in care am primit bad:

- primul, am zis ok, poate omul chiar a gasit postul meu inutil.

- al 2lea, aici situatia era urmatoarea:
    Userul crease un topic cu intentia clara de a ajuta. I-am sustinut cauza si drept dovada al doilea reply (un link catre un pdf seo related) din topicul lui era fix al meu.
    Intentia lui nu a fost inteleasa de unii useri, unii chiar s-au simtit jigniti etc, in fine, ideea e ca pentru acel topic omul s-a ales cu multe multe minusuri, pe nedrept, si chiar se ajunsese la o mica disputa insa el a iesit "victorios" daca se poate spune, in sensul ca ceilalti au inteles pana la urma ca omul vroia doar binele pentru userii si cititorii seopedia.

Cu ce m-am ales eu ca am dat un reply in care am lasat un link catre un pdf? Un +, la cateva minute dupa ce am postat, si dupa 1-2 zile, dupa ce creatorul topicului a primit, repet, foarte multe minusuri si a vazut ca eu aveam doar acel +, s-a gandit sa-mi dea si mie un -.

Trageti voi concluziile.
    Stiu, e putin trist.

P.S.: E primul meu post pe acest forum in care vorbesc intr-un fel sau altul despre reputatie, pana acum am evitat toate aceste topicuri, insa acum chiar am simtit ca trebuie sa-mi expun parerea.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 10 motive pentru a fi ignorat de editorii DMOZ
    De ibaldazar în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 33
    Ultimul Post: 20th December 2013, 18:01
  2. Redirect cumva negativ?
    De Lupanu în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 7th December 2011, 13:07
  3. Rating negativ, problema existentiala
    De Andrei S în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 14th January 2011, 19:54
  4. Impact negativ pt Google si pt alte motoare de cautare
    De andreipopel în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 8th May 2008, 20:14
  5. Motive posibile de banare
    De catalindeva în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 19th April 2008, 09:26

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •