Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 23 din 23

Subiect: A incercat cineva seo fara linkbuilding?

dexterz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    17th June 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    54
    Putere Rep
    25

Implicit

Da am facut pe un site de jocuri video cu stiri si concurenta acerba .... 2 luni cu mai mult de 5 articole postate pe zi si trafic de 90 de utilizatori pe zi .... concluzia .... zero barat fara link building ...

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    51

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Cred ca e imposibil sa gasesti un domeniu care rankeaza fara backlinkuri catre el, chiar daca nu le construiesti tu manual, apar automat de la siteuri gen whois, alexa, siteuri care arata trafic si alte statistici, siteuri care arata domenii nou inregistrate, autobloguri care iti re-posteaza continutul din rss, scrapere, etc..

Citatia e o metoda invechita de a da credit, pentru ca nu exista alta tehnologie la momentul respectiv - intr-o carte sau o revista offline nu poti sa pui un link.

Odata cu aparitia internetului un link inseamna o citatie pentru ca e mult mai usor si eficient sa precizezi sursa, e un pas inainte.

Daca eu as vedea un site care citeaza un domeniu fara sa ii dea link, as considera ca siteul respectiv nu considera domeniul destul de reputabil incat sa linkeze catre el. L-as considera un semnal negativ mai degraba decat unul pozitiv.

Cred ca citatia s-ar identifica in mare cu linkurile no-follow. E mai bine sa le ai decat deloc, dar tot se pune intrebarea de ce siteul original a tinut sa atribuie tagul no-follow linkului tau, si sunt mai ineficiente decat linkurile do-follow, curate.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    91
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.419
    Putere Rep
    91

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu cred mai degraba ca e un semnal de brand. E ca si cum ii spui cuiva: "intra pe SeoPedia si gasesti acolo informatia" sau "cumpara-ti laptop de la emag.ro".

Cand un site devine brand, nu cred ca un user mai are nevoie de link ca sa stie despre ce e vorba.

“A brand is a Name, term, design, symbol, or any other feature that identifies one seller’s good or service as distinct from those of other sellers.” (Wikipedia)
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Backlink-uri fara anchor deloc (fara text, fara imagine, fara nimic)
    De tymbark în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 14th May 2012, 22:34
  2. Linkbuilding MNS
    De Popa Flavian în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th April 2012, 22:31
  3. A incercat cineva - beyond.ro?
    De DubluQ în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 21st June 2009, 20:32
  4. A incercat cineva Procash?
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 16th March 2009, 20:34

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii