Da am facut pe un site de jocuri video cu stiri si concurenta acerba .... 2 luni cu mai mult de 5 articole postate pe zi si trafic de 90 de utilizatori pe zi .... concluzia .... zero barat fara link building ...
Da am facut pe un site de jocuri video cu stiri si concurenta acerba .... 2 luni cu mai mult de 5 articole postate pe zi si trafic de 90 de utilizatori pe zi .... concluzia .... zero barat fara link building ...
Cred ca e imposibil sa gasesti un domeniu care rankeaza fara backlinkuri catre el, chiar daca nu le construiesti tu manual, apar automat de la siteuri gen whois, alexa, siteuri care arata trafic si alte statistici, siteuri care arata domenii nou inregistrate, autobloguri care iti re-posteaza continutul din rss, scrapere, etc..
Citatia e o metoda invechita de a da credit, pentru ca nu exista alta tehnologie la momentul respectiv - intr-o carte sau o revista offline nu poti sa pui un link.
Odata cu aparitia internetului un link inseamna o citatie pentru ca e mult mai usor si eficient sa precizezi sursa, e un pas inainte.
Daca eu as vedea un site care citeaza un domeniu fara sa ii dea link, as considera ca siteul respectiv nu considera domeniul destul de reputabil incat sa linkeze catre el. L-as considera un semnal negativ mai degraba decat unul pozitiv.
Cred ca citatia s-ar identifica in mare cu linkurile no-follow. E mai bine sa le ai decat deloc, dar tot se pune intrebarea de ce siteul original a tinut sa atribuie tagul no-follow linkului tau, si sunt mai ineficiente decat linkurile do-follow, curate.
Eu cred mai degraba ca e un semnal de brand. E ca si cum ii spui cuiva: "intra pe SeoPedia si gasesti acolo informatia" sau "cumpara-ti laptop de la emag.ro".
Cand un site devine brand, nu cred ca un user mai are nevoie de link ca sa stie despre ce e vorba.
“A brand is a Name, term, design, symbol, or any other feature that identifies one seller’s good or service as distinct from those of other sellers.” (Wikipedia)
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)