Sunt curios daca a incercat cineva www.beyond.ro si cu ce rezultate, ma intereseaza si din prisma publisher si advertiser.
Sunt curios daca a incercat cineva www.beyond.ro si cu ce rezultate, ma intereseaza si din prisma publisher si advertiser.
Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ
Nu iti recomand. Ca sa iti dai seama cat de mult NU mi-a placut iti pot spune ca am avut un voucher de 500 euro pe care nu l-am folosit pentru ca sistemul de management al campaniilor e deficitar. La fel si suportul. Chiar si "bani degeaba" si tot n-am avut chef sa pierd vremea cu un produs insuficient dezvoltat, cu mari carente de target-are si usability. Eu am un cui impotriva celor care marketeaza ca produse finale niste solutii aflate inca in beta. Iar cand lucrezi de ceva vreme cu Adwords parca nu prea iti mai vine sa ai rabadare cu tot felul de experimente.
Daca esti full pe Adwords si SEO si vrei sa mai investesti in promovare (adica ai bani de teste), poate fi o varianta, altfel nu-ti recomand.
Eu mi-am facut un cont publisher. Dupa vreo 4 zile mi-au spus ca momentan contul meu ramane neactivat si ma anunta ei cand va fi activ.
Concluzia?Nu am avut ocazia sa folosesc si nici nu voi folosi vreodata!
si eu am patit aceasi chestie .. m`am inregistrat ca publisher si nu m`au acceptat .. cu toate ca au in retea niste site-uri mediocre parerea mea
multumesc de raspunsuri m-ati convins ...
Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ
Din cate vad, este vorba de publicitate contextuala, care are din start targetare mult mai slaba.
Parerea mea este ca , beyond.ro este cea mai neserioasa firma.Am avut cont ca si publisher , in 3 zile am facut aproximativ 250 E ... dupa care primesc frumos un mail ,care imi aduce la cunostinta...... ca contul meu este banat din sistemul lor etc...motivul? cica am primit click-uri frauduloase,dupa care le-am trimis mail sa-mi dea lista cu toate ip-urile,in concluzie,toate ip-urile erau diferite,deci nu a fost din cauza asta...le-am trimis mail din nou,iar al doilea motiv a fost....de ce eu am rata / click mai mare fata de ceilalti publisheri ? ... si le-am trimis iar cu ceva alintari frumoase...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)