Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Sa mai folosim taguri sau nu?

florescualin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    148
    Putere Rep
    0

Implicit Sa mai folosim taguri sau nu?

Mai sunt utile sau nu tagurile?!
    Daca punem taguri la posturi sa apara pe pagina postului sau doar in sidebar?!
    Daca punem taguri nu riscam sa fim penalizati de Google din cauza faptului ca mai multe pagini ale siteului nostru o sa aiba acelasi continut?!

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    46

Implicit

Da, folosim taguri dar doar pt user experience... Nu pentru motoare... Paginile de taguri au "prostul obicei" sa fie bine indexate si sa se si pozitioneze bine in cautari, insa de la un nivel in sus fac mai mult rau decat bine... Asadar, recomand folosirea lor insa pagina de tag trebuie sa fie noindex, follow ...

p3tq este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    1st October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    76
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de florescualin Vezi Post
    Mai sunt utile sau nu tagurile?!
    Daca punem taguri la posturi sa apara pe pagina postului sau doar in sidebar?!
    Daca punem taguri nu riscam sa fim penalizati de Google din cauza faptului ca mai multe pagini ale siteului nostru o sa aiba acelasi continut?!
    Tagurile sunt utile, doar ca este important doar sa fie cat mai relevante cu postarea respectiva.Este destul de ok sa fie folosite in pagina postului.

Cred ca google stie rolul unui tag si nu penalizeaza, cel putin din experienta mea, nu am avut probleme de genul, desi folosesc taguri la majoritatea postarilor.Atentie insa si cum le folosesti, sa nu te incadrezi cumva in termenul de "seo spam"

cezarcbe este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    28th March 2012
    Locaţie
    Bacau
    Posturi
    37
    Putere Rep
    24

Implicit

Prietene lasa tagurile si concentreaza-te pe link building de calitate .. Matt Cutts zice sa nu le folosesti, dar din punctul meu de vedere e un detaliu mult prea minor pentru a fi luat in considerare

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Taguri nu folosesc, ci custom taxonomy. Ca functionalitate sunt asemanatoare categoriilor si ma ajuta sa imi structurez site-ul mai bine pentru utilizator. Folosesc putine, 100% relevante si scriu continut unic pe fiecare in parte.

Personal nu l-as lasa pe Google sa indexeze nici o pagina fara continut 100% unic.

danP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    31
    Posturi
    458
    Putere Rep
    29

Implicit

Eu nu le folosesc din doua motive: tind sa apara destul de sus in rezultate (nu stiu din ce motiv) si ma deranjeaza, si creeaza foarte mult continut duplicat. Se rezolva daca le pui noindex. Nu recomand folosirea lor, poate doar in cazul in care nu reusesti sa structurezi site-ul bine folosind doar categoriile.

p3tq este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    1st October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    76
    Putere Rep
    27

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Daca tagurile apar sus in rezultate, de ce sa folositi noindex, traficul adus de ele nu este folositor?
    Un singur tag mi-a adus 45 k vizitatori in ultimele 6 luni, ceea ce nu-i rau pentru o pagina "cu continut duplicat"

florescualin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    148
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu ma gandesc ca daca la un post, ii pui 3 taguri (fie ele si relevante), faci inca 3 pagini pe care ai acelasi continut, din cauza asta nu inteleg de ce unele siteuri (care sunt destul de mari) pun taguri la posturi si acestea sunt afisate in single post.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    46

Implicit

Eu vorbesc de un site cu ~6000 de posturi si cu doar 650 de taguri... Aceste taguri, fiind alocat unui numar mare de posturi se creeaza paginatie pentru fiecare pagina de tag... Rezulta astfel peste 10.000 de pagini duplicat, sau cu continut slabut, dupa cum catalogheaza Google, astfel incat am 6000 de pagini utile (posturile) si +10.000 de pagini inutile... Asta face ca raportul de continut OK versus continut slab sa fie in favoarea celui slab... Ghici ce deriva de aici ? Pozitionari proaste chiar daca profilul de backlinkuri este unul categoric superior oricarui alt site din nisa respectiva...

Asadar, folosite daca e cazul, dar doar pentru utilizatori, OBLIGATORIU cu noindex.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce taguri sa folosesc? (h1, h2...)
    De robciucioan în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th February 2011, 13:12
  2. Sistem de taguri
    De remuser în forumul Client side
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 22nd August 2009, 16:18
  3. Cum folosim modgzip?
    De wormiex în forumul Server side
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 15th December 2006, 20:44
  4. Ce fonturi folosim pe Web? (web-safe fonts)
    De Razvan Pop în forumul Client side
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 20th August 2006, 12:21
  5. Taguri
    De Iskander în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 18th February 2006, 16:37

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •