Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 28

Subiect: Scadere PR?

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Cristina, ai cateva notiuni gresite despre PR, daca imi dai voie:
    - cantitatea linkurilor nu dicteaza PR
    - este suficient un singur link prost sa ti demoleze PR ( bad neighbour, flaged,etc)
    - PR nu nu este nici pe departe definit doar de numarul sau calitate linkurilor inbound
    - intr-un update de PR nu se reflecta modificarile voastre din ultimele 15 zile.

Nu in ultimul rand, referitor la
    am observat ca aproximativ 60% dintr clienti revin cu o noua comanda.
    sincere felicitari, iti spun cu mana pe inima ca esti singurul magazin din onlineul romanesc cu asemenea rata de client return

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    PR= este calculat dupa o parte dintre parametri dupa care se calculeaza pozitionarea in sherps, PR nu este un parametru dupa care se calculeaza pozitio in SHERPS
    Asta e o mare prostie si nu mai pot cu toti webmasterii care o promoveaza. PR-UL CONTEAZA!! va place sau nu, asa este. Dar asta NU inseamna ca cel mai mare PR de first page va fi 1st place, din cauza optimizarii on page si al altor factori.

PR-ul este nota google pentru autoritatea, relevanta si importanta ibl-urilor spre o anumita pagina. CONTEAZA! Un site de PR 2 n-o sa fie niciodata PER TOTAL si pe termen lung pozitionat mai bine decat un site cu PR 4-5. Sa fie clar.

LE - @Kidu - nu, nu este de ajuns un link badsite ca sa iti demoleze PR-ul, eu am 1 milion de linkuri spam in urma unui atac si imi pastrez PR 5 de doua updateuri, desi siteul este penalizat in serps.
    Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

Implicit

Tu ai platit pentru vanzari nu pentru link-uri, cei care au pus link-uri catre tine si nu au generat vanzari nu vor primi nici un ban, deci sunt link-uri moka. Este ok este o alta metoda de link-buolding prin care faci rost de link-uri multe si moka, nu este ilegala, poti sa o faci. Dar eu nu iti voi promova site-ul in felul asta

Oricum nu conteaza motivele scaderii PR, acesta nu este acordat mereu obiectiv, asta am spus si eu referitor la exemplu cu site-ul ce a primit PR nemeritat
    Pana la urma obiectivul este traficul si conversiile, nu PR, acesta este asa mai mult din orgoliu
    @lovelife, ce facem acuma? Ne intoarcem la discutiile filozofice de la inceputul afilierii in Romania, cand a intrat Profitshare pe piata, iar dupa cateva luni toti au inceput sa planga ca au "luat teapa" pt ca au tinut bannerul pe gratis. Pai asta-i afilierea: esti platit la rezultat, pentru ca daca vrei sa fii platit la click, cauti programe care te platesc la click.

Daca nu ii convine cuiva ca transmite si trust rank, pui nofollow pe link. Dar indiferent ca trimiti sau nu, sau ca redirectezi serviciul prin enspe mii de redirecturi cu nofollow si javascript, tot esti platit numai daca generezi vanzare. Ca asa-i regula jocului.

Si nu vad de ce-ar fi gresita strategia prin care incearca sa faca si link-building prin intermediul programului propriu de afiliere. Nu te obliga nimeni sa-i plasezi link-ul. Mi se par rautacioase de data asta comentariile tale
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    58

Implicit

Citat Postat în original de Marylina Vezi Post

Un site de PR 2 n-o sa fie niciodata PER TOTAL si pe termen lung pozitionat mai bine decat un site cu PR 4-5. Sa fie clar.
    .
    Asta e o mare prostie pe care o spui

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    ...
    - este suficient un singur link prost sa ti demoleze PR ( bad neighbour, flaged,etc)
    ...
    De acord cu Marylina.
    Vreau si eu 5-50-500 de linkuri proaste catre site-ul firmei mele
    E doar un mit
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

Implicit

LE - @Kidu - nu, nu este de ajuns un link badsite ca sa iti demoleze PR-ul, eu am 1 milion de linkuri spam in urma unui atac si imi pastrez PR 5 de doua updateuri, desi siteul este penalizat in serps.
    E cu dus si intors. Algoritmul e atat de intortochiat incat nu m-as grabi sa afirm nimic concret despre PR. Cel putin in ce priveste factorii care-l determina.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Tu ai platit pentru vanzari nu pentru link-uri, cei care au pus link-uri catre tine si nu au generat vanzari nu vor primi nici un ban, deci sunt link-uri moka. Este ok este o alta metoda de link-buolding prin care faci rost de link-uri multe si moka, nu este ilegala, poti sa o faci. Dar eu nu iti voi promova site-ul in felul asta
    Ce te opreste sa pui nofollow?
    Caut cu jingle.ro.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    E cu dus si intors. Algoritmul e atat de intortochiat incat nu m-as grabi sa afirm nimic concret despre PR. Cel putin in ce priveste factorii care-l determina.
    +1, facem doar speculatii. Poate se joaca la ruleta PR-ul nostru
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

Implicit

PR-ul este nota google pentru autoritatea, relevanta si importanta ibl-urilor spre o anumita pagina. CONTEAZA! Un site de PR 2 n-o sa fie niciodata PER TOTAL si pe termen lung pozitionat mai bine decat un site cu PR 4-5. Sa fie clar.
    Cu asta nu-s de acord. Am un site care are PR 0 (nu ia pur si simplu PR vad), dar care are trafic decent pentru ro si pentru nisa sa. Ba sunt sigur ca e singurul site fara PR dintre cele importante (poate din toata prima pagina).

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Un site de PR 2 n-o sa fie niciodata PER TOTAL si pe termen lung pozitionat mai bine decat un site cu PR 4-5. Sa fie clar.
    Am multe exemple care demonstreaza contrar, de exemplu site PR 0 in fata site PR 5
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Scadere Trafic
    De oliviu17 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 26th December 2011, 13:01
  2. intrebare scadere CTR
    De gaby în forumul Adsense
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 9th September 2011, 15:45
  3. Scadere brusca in GOOGLE !
    De MaXz în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 11th May 2011, 02:41
  4. Scadere Google PR
    De add în forumul Google