Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Scadere brusca in GOOGLE !

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    35

Implicit Scadere brusca in GOOGLE !

Salut .. detin un site ce pana acum 2 zile a mers perfect referitor la cautarile din google. Site-ul are peste 1 an jumatate, iar majoritatea linkurilor catre site-ul meu sunt din directoare si pe cateva bloguri. Am citit pe forum ca tag-urile pot dauna (referitor la continut duplicat) asa ca am decis sa le scot, dupa care am citit si ca LINK EX in footer pot dauna, am scos si acea parte. Dar se pare ca noile mele articole nu vin citite cum trebuie de Nea' Google. Daca intru sa caut exact titlul articolului imi apar alte pagini ale site-ului in care se gaseste acel nou articol ! Ma poate ajuta careva sa repar aceasta problema ?!

buttadeus este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    8th April 2011
    Locaţie
    Focsani
    Posturi
    64
    Putere Rep
    25

Implicit

Daca acel articol se gaseste pe mai multe pagini, o posibila cauza ar putea fi continutul duplicat.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    35

Implicit

Ma scuzi, am gresit eu cand am explicat... nu articolul apare pe mai multe pagini ci link-ul catre acel articol.

Alexis este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st May 2011
    Posturi
    58
    Putere Rep
    0

Implicit

Ce platforma/script folosesti?

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    35

Implicit

joomla 1.5

Radu.R este conectat acum Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    27th February 2011
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    355
    Putere Rep
    28

Implicit

Poi e cam clara treaba tu ai scos tag-urile dar nu te-ai gandit ca si ele iti aduc trafic ? La urma urmei pagina unui tag este vazut ca o pagina diferita. Cauta pe Google si ai sa vezi cate site-uri au pozitii bune dupa niste tag-uri oarecare. Deci cel mai bine ar fi sa-ti pui inapoi tag-urile si sa speri ca le va reindexa si va da drumul din nou indexari.

Ps. Ai verificat inainte cate paginii aveai indexate si cate ai acum, dupa ce ai scos tagurile ?

Ps2. Am patit si eu aceeas chestie si scaderea a fost una uimitoare.... de la 1 k /zi la 200-300 si nu si-a mai revenit, tag-urile n-au mai prins aceleasi pozitii ca inainte..

bobicraioveanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    19th January 2011
    Posturi
    38
    Putere Rep
    26

Implicit

E mai bine ca ai scos tagurile daca extensia ta genera pagini goale cu descrieri pentru fiecare tag. Altfel, riscai sa-ti iei la spam reporturi de dispareai cu tot site-ul din Google pana la urma. Se numeste ca pagina ta nu corespunde descrierii si e una dintre cele mai enervante chestii pentru cei care cauta. Nu e stresant sa cauti ceva pe Google si primul rezultat e o pagina goala generata de vreo extensie de tag, plina de reclame si, eventual, alte taguri? ai ft mare grija la ce extensii folosesti si ce continut lasi liber indexarii pt motoarele de cautare. Poti sa folosesti fara probleme o extensie de tag daca introduci meta-ul NOINDEX pe paginile care le genereaza.

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de tosin Vezi Post
    Poi e cam clara treaba tu ai scos tag-urile dar nu te-ai gandit ca si ele iti aduc trafic ? La urma urmei pagina unui tag este vazut ca o pagina diferita. Cauta pe Google si ai sa vezi cate site-uri au pozitii bune dupa niste tag-uri oarecare. Deci cel mai bine ar fi sa-ti pui inapoi tag-urile si sa speri ca le va reindexa si va da drumul din nou indexari.

Ps. Ai verificat inainte cate paginii aveai indexate si cate ai acum, dupa ce ai scos tagurile ?

Ps2. Am patit si eu aceeas chestie si scaderea a fost una uimitoare.... de la 1 k /zi la 200-300 si nu si-a mai revenit, tag-urile n-au mai prins aceleasi pozitii ca inainte..
    Nu numarul de vizitatori e cel ce conteaza, daca aveai 1mie si veneau pe taguri, serial fifa 2011, sau cd key nu stiu , chestii de genul, iar tu nici nu ai pe site asa ceva, asta e fix 0, ba chiar poate sa iti faca si rau .
    Codeinwp.com - Wordpress experts

danutz9100 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th April 2011
    Posturi
    26
    Putere Rep
    0

Implicit

exact acelasi lucru patesc si eu cu un domeniu .com,dar mai nou peste 3 luni,care ar fi problema urc in pozitie pana la 21 a treia zi ma trimite de pozitia 564 timp de 1 zi,dupa aceea revin inapoi timp de 4 zile iar acum vad ca m-a trimis inapoi dupa pozitia 500 si sta acolo de aproape 1 saptamana si 3 zile,cand ajung pe 120 cand pe 250 cateodata pe 600...ce se intampla cu google?oare mai urc inapoi?cat timp oare mai trebuie sa astept?

aceasta scadere in pozitie vine odata cu aprobarea link-ului unui director web din ce am observat

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

pana la urma am aflat ce am patit,am intrat in Sandbox ... Astept si astept.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. urcare scadere google
    De Lupanu în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 5th March 2009, 02:33
  2. trafic google in scadere
    De voidcode în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 8th February 2009, 20:16
  3. scadere indexari google
    De voidcode în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 5th January 2009, 16:06
  4. O scadere brusca a vizitelor din google
    De maria în forumul Google
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 4th June 2008, 18:48
  5. Scadere Google PR
    De add în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 1st September 2007, 19:05

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.