Intrebarea este ma depuncteaza google daca folosesc o imagine(mai multe) cu adresa imaginii altui site. Adica in siteul meu introduc o imagina care are adresa altui site?
Intrebarea este ma depuncteaza google daca folosesc o imagine(mai multe) cu adresa imaginii altui site. Adica in siteul meu introduc o imagina care are adresa altui site?
Nu prea se intelege ce vrei sa faci.
Vrei sa redenumesti imaginea sub forma www.altwebsite.ro.jpg ? Sau despre ce vorbim ?
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
imaginea care vreau sa o pun la mine pe site este host-uita pe alt site prin urmare adresa imaginii nu e de pe siteul meu.
da despre asta e vorba
Vrei sa redenumesti imaginea sub forma www.altwebsite.ro.jpg ?
Intuitia mea spune ca nu. De ce te-ar penaliza?
pentru ca ar fi un fel de copy/paste folosirea continutului altui site identic
Atunci oricine ar folosi imagini de pe site-urile de image-hosting prin codul oferit ar suferi de duplicate content. La fel si-n cazul videourilor, ori asta nu se intampla azi.
Poti folosi orice imagine vrei de pe alt site, in limitele legale (vezi ce termeni si conditii are totusi poza respectiva si nu ii manca banda omului daca nu iti permite asta).
Sigur nu. E firesc sa faci hotlinking daca permite, mai ales daca e tot site-ul tau.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
categoric NU vei fi penalizat
...numai ca e posibil sa te trezesti cu o imagine nedorita in locul celei pe care faci hotlink, daca se supara pe tine persoana careia ii consumi traficul![]()
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Stiti cate poze sunt pe Engadget pe care scrie "Engadget recommends siteul meu" tocmai pentru ca au facut hotlinking la imaginile mele ? De ce sa nu le uploadezi pe server ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)