Am vazut multe site-uri ca pun un link catre cautarile google .
De exemplu sa zicem ca am un site de referate , pun un link catre
Ajuta cu ceva asta ?Cod:http://www.google.ro/search?q=referate![]()
Am vazut multe site-uri ca pun un link catre cautarile google .
De exemplu sa zicem ca am un site de referate , pun un link catre
Ajuta cu ceva asta ?Cod:http://www.google.ro/search?q=referate![]()
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happenµ
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distante rutiere.
pai google.ro are PR8.. dar stii cum e.. nici un link in plus nu strica![]()
Scriu, rar, pe point47 diverse tips&tricks in web-dev.
acum ceva timp inercam sa conving pe cineva sa scoata linkurile catre site-urile concurente de la el pe site. Le pusese in speranta ca il vor ajuta in serps. N-am reusit sa-l conving![]()
:)
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
@pentru ala care a scris la reputatie asta: "mai ai multe aberatii? citeste atent ce scrie mai sus." si nu se semneaza
ADICA .. daca nu te-ai prins de ironie.. linkul ala nu ajuta cu nimic site-ul pe care e pus ci doar google.ro..
pfoai.. chiar e nevoie sa raspundem pe litere? hai sa fim serios![]()
Scriu, rar, pe point47 diverse tips&tricks in web-dev.
Daca stati si analizati bine problema o sa vedeti ca nu ajuta pe nimeni pentru ca:
Paginile din search engine sunt blocate si nu sunt parcurse de crawlere, deci orice link care e pe pagina respectiva nu castiga PR.Acum 1-2 luni parca m-am uitat in codul din pagini si avea noindex in meta,se pare ca au schimbat structura paginii zilele astea.
linkul catre pagina de search poate fi pus pe situri si cu pr 10ca oricum nu va avea niciodata PR.
Singurii care pierd sunt cei care fac spam cu aceste linkuri(amatori seo) deoarece scade rata de transfer a PR-ului ,adaugand un link extern pe situl lor.
Pana acum nu s-a demonstrat ca un link catre un site cu popularitate ( globala ,page rank bun sau locala, bine pozitionat in motoarele de cautare ) si cu tematica similara nu ar ajuta . Gandirea ar fi urmatoarea: daca un link catre un site prost vazut de Google ( dezindexat/penalizat pentru spam , duplicate content si alte motive ) creaza probleme sitului care il sustine prin link , de ce n-ar fi valabil si invers ... adica sa aiba oarece mici foloase si situl care a recomandat printr-un link natural un alt site cu tematica similara si care a obtinut un nivel inalt de incredere din partea motoarelor de cautare .
In cazul de fata linkul nu are relevanta pentru tematica sitului , nu sunt similitudini intre situri prin urmare nu ajuta.
Similitudini sunt prin cuvintele din continutul sitului ,insa paginile google NU SUNT INDEXATE!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)