Postat în original de
razor
@axentelivia
Se pare ca nu ai cei 7 ani de acasa cum zici si te rog nu mai imi trimite PM in care sa ma clasifici pe mine ca eu nu te-am facut in toate felurile.
In al doilea rand cred ca tu ar trebuii sa mai citesti odata ce am scris eu sus si pe forum se posteaza ca sa primesti parerea altora despre subiectul tau deci am voie sa ma exprim.Si sfatul meu e pe cat se poate de serios nu a fost nici o gluma nici o jignire, dar daca nu stii care e diferenta intre un redirect 301 si un redirect din meta nu vii si te bati cu pumnii in piept aici ca ce geniu esti tu si ce prost e google.
@w!ll
Stiu pentru ce e un forum si detin niste forumuri destul de mari de la noi si stiu cu ce se mananca si imi face placere sa ajut un user cum si altii m-au ajutat pe mine dar trebuie sa invete sa puna problema, nu sa se dea ea mare si sa dea vina pe altii cand nu stie despre ce e vorba, putea frumos sa intrebe "Cu ce am gresit? , uitati ce am facut si ce sa intamplat" nu sa vina sa zica ca ete ce prost e ala ca eu am facut asta si el nu merge ca are buguri.