Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: URL redirect considerat Spam de catre Google?!

axentelivia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st March 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    59
    Putere Rep
    0

Implicit URL redirect considerat Spam de catre Google?!

Sincer eu chiar nu pricep algoritmul asta ciudat plin de bug-uri a lui Google. Inteleg ca e doar un motor de cautare, dar as vrea sa-i dau in cap daca ar fi un om.

Am vrut sa redirectez blogul meu de pe blogspot pe wordpres, am incercat asa cum arata blogger ca se poate, bineinteles no function, si ce m-am gandit eu... am citit pe net ca se poate si prin meta taguri, deoarece 301 redirect nu merge pt ca nu am htacces pe blogspot.

Apoi incercand sa evit violation of double content (pt ca urmam sa pun acelasi lucru si pe wordpress, am sters blogul de pe blogspot, astfel si tot continutul, apoi l-am recreat si am introdus doar un link catre adresa wordpress (pt cazul nefericit in care meta tagul introdus in Html nu ar functiona, citisem pe net ca uneori face figuri, si nu redirecteaza iar asa macar sa fie un link pe blog pt ca cititori sa ajunga totusi pe blogul meu actual)
    Am introdus apoi tagul "meta refresh tag" in html, in 2-3 secunde a functionat, redirecta perfect pe adresa de wordpress.

Si surprize surprize... dupa 1-2 zile: "This blog has been locked and unpublished due to possible Blogger Terms of Service violations. You may not publish new posts until your blog is reviewed and unlocked.

This blog will be deleted within 20 days unless you request a review."

Am dat click pe "request a review"...
    Le-am scris si msg personal catre customer support de la Google, care bineinteles ca .... habar nu am daca nu sunt cumva tot masinarii,... nici un raspuns.

Aveti habar de asa ceva? In cel mai rau caz trec cele 20 de zile , blogul se strege si il recreez, de data asta fara asa zis-ul spam. google ar trebui programat mai bine, parerea mea...

DECI ca Informatie pt toti : Un alt fel de Spamdexing considerat de Google este si Redirectionarea:

"Taking the user to another page without his or her intervention, e.g. using META refresh tags, Java, JavaScript or Server side redirects "

razor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    1st June 2007
    Posturi
    40
    Putere Rep
    33

Implicit

Cred ca ar trebuii sa pui mana sa inveti si dupa aia sa critici google ca are "buguri".Ce ai facut tu acolo e o mare prostie si e si normal sa se intampla ce sa intamplat.Redirect 301 e folosit ca sa informeze motoarele de cauta ca pagina respectiva sa mutat la alta adresa ca sa nu iti faca duplicate content.Ce ai bagat tu un refresh din meta e pentru useri nu pt motoarele de cautare, ele vad ca site-ul tau redirectioneaza vizitatori la alta adresa dar nu ca s-ar fii mutat la adresa respectiva.In al doilea rand degeaba ai sters tu paginiile de pe domeniul vechi pentru ca ele sunt deja indexate si sunt in baza de date deja si vor mai fii destul vreme chiar si dupa ce iti dispar din index.
    Oricum cred ca daca stateai putin si te catareai putin asa balanta [google- tu] puteai sa iti dai si tu seama ca tu ai facut ceva gresit si nu cei 10000..... de programatori de la google.

ps. Sfatul meu e sa iti cauti alta ocupatie.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st March 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    59
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de razor Vezi Post
    Cred ca ar trebuii sa pui mana sa inveti si dupa aia sa critici google ca are "buguri".Ce ai facut tu acolo e o mare prostie si e si normal sa se intampla ce sa intamplat.Redirect 301 e folosit ca sa informeze motoarele de cauta ca pagina respectiva sa mutat la alta adresa ca sa nu iti faca duplicate content.Ce ai bagat tu un refresh din meta e pentru useri nu pt motoarele de cautare, ele vad ca site-ul tau redirectioneaza vizitatori la alta adresa dar nu ca s-ar fii mutat la adresa respectiva.In al doilea rand degeaba ai sters tu paginiile de pe domeniul vechi pentru ca ele sunt deja indexate si sunt in baza de date deja si vor mai fii destul vreme chiar si dupa ce iti dispar din index.
    Oricum cred ca daca stateai putin si te catareai putin asa balanta [google- tu] puteai sa iti dai si tu seama ca tu ai facut ceva gresit si nu cei 10000..... de programatori de la google.

ps. Sfatul meu e sa iti cauti alta ocupatie.

Probabil nu e domeniul meu, dar macar am invatat bunele maniere de acasa, si nu ma intereseaza daca tu crezi ca nu ar trebui sa critic.

Diferenta intre noi este ca eu incerc, imi place iar tu te bagi ca musca in lapte oarecum, Citeste te rog mai atent ce am scris, nu am facut 301 redirect pt ca nu se poate, de aia am ales refreshul. Si daca citesti atent, am scris ca m-am documentat inainte...clar?!! Si nu iti mai da tu cu parerea aiurea despre ce ar trebui eu sa fac sau nu, practic nu ai fost intrebat, ai dreptul sa afirimi sau sa-ti exprimi ideea despre ce vrei din partea mea, dar cand deja devi personal... practic fara bun simt... atunci cred ca mi-am irosit acest timp cu mesajul. Iti dai seama ce s-ar intampla sa fie toti ca si tine? Sincer eu nu mi-as dori sa aflu, si cred ca nimeni nu isi doreste asta. Sper ca am incheiat subiectul asta... Sincer pentru nesimtire ar trebui sa se dea penalizare... nu pentru eventuale greseli... ar fi totusi de admirat faptul ca unii vor si incearca fata de altii care afirma unele chestii cu ajutorul carora isi servesc caracterul urat pe tava. Asa ca mai bine taci, esti poate mai castigat, daca tacerea mai are putere in acest caz...
    Ultima modificare făcută de axentelivia; 12th May 2008 la 19:33.

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    36

Implicit

Decat sa faci redirect prin metatag-uri mai bine nu mai faci sau pui un simplu link catre pagina cea nou.
    Cat despre serviciile gratuite de blogging pot sa-ti spun doar ca pot sa te cenzureze foarte usor si asa ramai si fara blog.
    Desi razor nu a fost tocmai politicos cu tine, in mare parte are dreptate. Poate ca ar trebui totusi sa stie si el ca cei care se inscriu pe forumuri o fac pentru a acumula anumite cunostinte...

razor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    1st June 2007
    Posturi
    40
    Putere Rep
    33

Implicit

@axentelivia

Se pare ca nu ai cei 7 ani de acasa cum zici si te rog nu mai imi trimite PM in care sa ma clasifici pe mine ca eu nu te-am facut in toate felurile.
    In al doilea rand cred ca tu ar trebuii sa mai citesti odata ce am scris eu sus si pe forum se posteaza ca sa primesti parerea altora despre subiectul tau deci am voie sa ma exprim.Si sfatul meu e pe cat se poate de serios nu a fost nici o gluma nici o jignire, dar daca nu stii care e diferenta intre un redirect 301 si un redirect din meta nu vii si te bati cu pumnii in piept aici ca ce geniu esti tu si ce prost e google.

@w!ll
    Stiu pentru ce e un forum si detin niste forumuri destul de mari de la noi si stiu cu ce se mananca si imi face placere sa ajut un user cum si altii m-au ajutat pe mine dar trebuie sa invete sa puna problema, nu sa se dea ea mare si sa dea vina pe altii cand nu stie despre ce e vorba, putea frumos sa intrebe "Cu ce am gresit? , uitati ce am facut si ce sa intamplat" nu sa vina sa zica ca ete ce prost e ala ca eu am facut asta si el nu merge ca are buguri.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st March 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    59
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de razor Vezi Post
    @axentelivia

Se pare ca nu ai cei 7 ani de acasa cum zici si te rog nu mai imi trimite PM in care sa ma clasifici pe mine ca eu nu te-am facut in toate felurile.
    In al doilea rand cred ca tu ar trebuii sa mai citesti odata ce am scris eu sus si pe forum se posteaza ca sa primesti parerea altora despre subiectul tau deci am voie sa ma exprim.Si sfatul meu e pe cat se poate de serios nu a fost nici o gluma nici o jignire, dar daca nu stii care e diferenta intre un redirect 301 si un redirect din meta nu vii si te bati cu pumnii in piept aici ca ce geniu esti tu si ce prost e google.

@w!ll
    Stiu pentru ce e un forum si detin niste forumuri destul de mari de la noi si stiu cu ce se mananca si imi face placere sa ajut un user cum si altii m-au ajutat pe mine dar trebuie sa invete sa puna problema, nu sa se dea ea mare si sa dea vina pe altii cand nu stie despre ce e vorba, putea frumos sa intrebe "Cu ce am gresit? , uitati ce am facut si ce sa intamplat" nu sa vina sa zica ca ete ce prost e ala ca eu am facut asta si el nu merge ca are buguri.

Asculta aici .... fac ce vreau si daca am chef sa fac un blog sau un site il fac... si iti spun si aici inca odata nu iti permit tie care nici macar nu ma cunosti sa iti exprimi parerea fata de mine personal sau sa ma critici intr-un oarecare fel, e ca si cum ti as psune eu, stii ce eu iti sugerez sa "dispari de aici si maine sa maturi strada" scuza-mi comparatia, dar se pare ca daca am cei 7 ani de acasa nu intelegi doar daca fortez nota..., acum nu-mi spune tu mie ca nu is in stare sa imi fac un blog... plus de alta, stiu care e faza cu domeniile gratis' am si unul pe info, dar vreau sa invat si altceva inainte de a ma apuca de domeniul .info. Nu intentionez sa imi castig painea cu blogul ala nici o grija, e doar de placere. Ceea ce am postat eu aici a fost ceea ce mi s-a intamplat mie, si ma bucur ca unii s-au nascut invatati... iar intrebarea mea... nu era nici explicarea redirectionarii 301 sau refresh sau care ce face, clar?! sau ai nevoie de explicatii si pe germana sau engleza? Stiu fiecare ce inseamna, atat mi-a scapat... si asta am aflat dupa, Google penalizeaza redirectionarea cu meta refresh tag. Asta era ideea, si intrebasem daca aveti careva vreo idee despre urmare etc, nu v-am rugat sa imi explicati ce e ala un domeniu, sau redirectionare sau etc. Nu de alta da nu sunt chiar asa proasta pe cum unii tind sa creada... stiu ca multor li se pare ciudat faptul ca sunt de sex feminin, nici o legatura cu IT-ul de la scoala sau faculta si totusi am reusit sa prind unele chestii in scurt timp... e o rusine sa inveti?! Ps. iar despre cei 7 ani, nu stiu zau... probabil am gresit faptul ca mi-am permis sa iti trimit PM... da cei care au facut acest forum nu s-au gandit la lucrul acesta...daca stiau... probabil scoteau PM-urile. Iar daca mai exista doritori de aruncat cu pareri in balta, le sugerez sa se abtina... oricum am sa incerc sa nu mai postez nimic... sincer nu are rost din cate observ... cu toate ca se doreste un forum de membrii activi... e destul un membru care sa raspunda in ritmul...unde dai si unde crapa. Bina pa

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st March 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    59
    Putere Rep
    0

Implicit

ps. nu stiu zau daca mi-am "dat cu pumnii in piept" asa cum spui tu, dar iti apreciez imaginatia bogata pe care o ai. Bug-uri, fi sigur are si Google, sau crezi ca e perfect... Poate esti vreun tester aplicatii si alte cele, dar nu stiu zau daca poti afirma faptul ca Google e lipsit de "Bug-uri" in fine, e una daca imi exprim parerea despre Google, chiar daca aceasta este subiectiva, ma rog pt unii cam greu de identificat asa ceva... si e altceva sa ma leg de un User personal... nu crezi? In fine, crezi tu ce vrei...
    Ultima modificare făcută de axentelivia; 12th May 2008 la 23:08.

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    36

Implicit

Nu credeti ca ar trebui s-o lasati putin mai moale... nu vad de unde atata ura

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. este considerat spam de catre Google acest lucru?
    De marcelinul în forumul Google
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th December 2007, 03:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •