am doar 10 mb de la home.ro is intr-o limita f mare de spatiuDe ce sa nu le uploadezi pe server ?
am doar 10 mb de la home.ro is intr-o limita f mare de spatiuDe ce sa nu le uploadezi pe server ?
In 2011... folosesti home.ro ? Exista gazduire foarte ieftina pe toate gardurile (vezi mxhost.ro, de exemplu)... iar un domeniu costa la fel de putin (si-l platesti 1 data pe an). De ce te chinui in felul asta ?
Un dezavantaj ar fi ca transferi pagerank la domeniul catre care te legi cu poza, daca nu folosesti tag nofollow.
Singurul dezavantaj ar fi la viteza de incarcare al site-ului tau, in rest nu cred ca ai probleme
Dupa cum am zis, transferi pagerank/autoritate, nu e chiar fara probleme miscarea asta cum zice SpecialBody![]()
cris ... hosting de la home.ro e ca si cum popa ... vrei sa iti faca din nunta sarbatoare dar nuii dai spaga ... sfat sunt "n" site-uri de hosting care ofera hosting arhisuficient pentru un singur website ...
vorba @lovelife ...pori oricand sa ramai fara site in 5 minute .. mai ales pentru home.ro care este o plaforma invechita si care nu prea mai are succes si care moare incet dar sigur ..
Daca ne uitam la editoarele scripturilor, vedem ca au optiunea de a adauga o imagine prin intermediul unui URL. Acest URL este extern. Ca daca am incarca o imagine de la noi, am folosi incarcarea din computer, care ar adauga imaginea in contul nostru de hosting, in folderul alocat domeniului. Asadar, este o practica intalnita "pe toate drumurile", chiar recomandata pentru cei care nu au prea mult spatiu pe server.
Iar despre hosting: nu spun unde (ca sa nu dau link), dar exista hosting in Romania cu 20 de lei pe an. Crezi ca e mult? Mai adaugi un domeniu cu plata anuala si te ajunge la 50 de lei pe an domeniul tau si contul tau de hosting (premium, nu din alea free unde te trezesti ca nu ai acces la cine stie ce softuri).
Sau sunt hostinguri care iti dau vreo... 300 MB gratis. doar sa ai cont la ei. Iti dau ei spatiu pentru blog.
Iar la aproximativ 50 lei pe an pentru hosting, gasesti o gramada de oferte (deja intri in detalii aici: addon domains, cate baze de date...). Atat cat exista Google, nu imi fac probleme de oferte pentru hosting. Doar sa stiu ce vreau sa caut.
(Hostingul de la Home.ro e un serviciu depasit de realitatea pietei de profil.)
Ultima modificare făcută de iuddavali; 15th May 2011 la 18:57.
Foloseste picasaweb.google.com pentru a hosta imaginile. Ai 1 GB spatiu. Sau google sites sunt o multime de alternative.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)