6th February 2012, 14:50
1 out of 1 members found this post helpful.
Au fost niste updateuri de panda legate de content freshness. Chiar daca nu afecteaza direct siteul tau, il poate afecta prin scaderea rankurilor siteurilor care linkeaza la tine, si deci implicit si valoarea linkurilor catre tine.
6th February 2012, 15:27
PR-ul nu este cumulativ ca valoare fixa. Un link isi poate pierde valoarea timp (ba mai mult, chiar si-o pierde) si atunci cand primesti 2 linkuri slabe sau de la siteuri care, pe parcurs, s-au transformat in badsites, pe care google le considera negative, acele linkuri pot fi ignorate. Asta duce la pierderea de PR si iti raspunde la intrebarea "de ce nu creste PR-ul atunci cand creste numarul de linkuri".
6th February 2012, 17:28

Postat în original de
lovelife
Tu ai platit pentru vanzari nu pentru link-uri, cei care au pus link-uri catre tine si nu au generat vanzari nu vor primi nici un ban, deci sunt link-uri moka. Este ok este o alta metoda de link-buolding prin care faci rost de link-uri multe si moka, nu este ilegala, poti sa o faci. Dar eu nu iti voi promova site-ul in felul asta
Oricum nu conteaza motivele scaderii
PR, acesta nu este acordat mereu obiectiv, asta am spus si eu referitor la exemplu cu site-ul ce a primit
PR nemeritat
Pana la urma obiectivul este traficul si conversiile, nu
PR, acesta este asa mai mult din orgoliu
@lovelife, ce facem acuma? Ne intoarcem la discutiile filozofice de la inceputul afilierii in Romania, cand a intrat Profitshare pe piata, iar dupa cateva luni toti au inceput sa planga ca au "luat teapa" pt ca au tinut bannerul pe gratis. Pai asta-i afilierea: esti platit la rezultat, pentru ca daca vrei sa fii platit la click, cauti programe care te platesc la click.
Daca nu ii convine cuiva ca transmite si trust rank, pui nofollow pe link. Dar indiferent ca trimiti sau nu, sau ca redirectezi serviciul prin enspe mii de redirecturi cu nofollow si javascript, tot esti platit numai daca generezi vanzare. Ca asa-i regula jocului.
Si nu vad de ce-ar fi gresita strategia prin care incearca sa faca si link-building prin intermediul programului propriu de afiliere. Nu te obliga nimeni sa-i plasezi link-ul. Mi se par rautacioase de data asta comentariile tale
Mai dau cate-un sfat
juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de
nutritie.