Salut,
De 2 zile traficul site-ului meu www. romscore.com si nu inteleg de ce,doar l-am inscris in dmoz si in 2 directoare romanesti si nu inteleg care ar fi motivu.
Ms.
Salut,
De 2 zile traficul site-ului meu www. romscore.com si nu inteleg de ce,doar l-am inscris in dmoz si in 2 directoare romanesti si nu inteleg care ar fi motivu.
Ms.
Ultima modificare făcută de Nichita; 24th December 2011 la 19:27.
Cel mai probabil din cauza acestei perioade. Aproape nimeni nu mai sta in perioada asta pe net, toti sunt prinsi cu pregatirile. Si la site-urile mele a scazut traficul destul de mult, dar nu m-am ingrijorat tocmai din acest motiv. Asa e in fiecare an.
Doar la site-urile cu felicitari, colinde, etc cred ca e in crestere acum.
Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.
Era nevoie de enspe topicuri?!
Acelasi post pe cel putin 3 forumuri. Kinda weird ..
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Oliviu, nu asa se face linkbuilding Avand in vedere ca tu ai postat threadul special pt backlink, nu se oboseste nimeni sa-ti dea un raspuns serios, pt ca daca tu ne tratezi cum ne tratezi, de ce te-am trata noi diferit? Respecta pe ceilalti si vei fi respectat.
LE: acu inteleg de ce-ai postat de 2 ori.. dincolo ai observat ca nu ti-a parsat codul HTML... Avand in vedere ca ai venit aici doar ca sa spamezi, sper sa ia masuri adminii. Sarbatori fericite si mai putin spam in anul care vine!
Signatura lipsa
Acelasi thrend l-am gasit si pe alte forumuri, la care ti-am raspuns si eu la acestea in speranta de a te ajuta cu un raspuns. Dar vad ca tu doresti putina reclama, pacat
Sarbatoare, lumea sta in jurul mesei pe la neamuri, bunici e.t.c si eu am sintit o scadere de trafic, asteptam ianuarie sa vedem daca isi revine.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Ciudat, pe blogul meu traficul e constant. Cu un mic minus, sa zicem 20-30 vizitatori. Nimic major, insa.
Eu in ziua de craciun am facut un record absolut de vizitatori. Cu peste 300 uv peste fostul record.
.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)