Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 44

Subiect: Scadere trafic octombrie - noiembrie? Penalizare?

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit Scadere trafic octombrie - noiembrie? Penalizare?

Cunosc destule persoane ce au avut din octombrie - noiembrie scaderi de trafic destul de mari ptr .ro. Cred ca e vorba de o penalizare, din ce mi-au aratat traficul a scazut dramatic.

Poate confirma cineva scaderea asta si ne putem da seama de ce?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Gasit topicul care trebuia. Pana la urma as vrea sa vb tot aici, vad ca acolo s-au cam indepartat lucrurile.

Deci, pe .ro are cineva scaderi de trafic organic in perioada asta?
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

duku602 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th October 2010
    Locaţie
    S-E Europei
    Vârstă
    38
    Posturi
    94
    Putere Rep
    0

Implicit

si mie mi-a scaos siteul din cautari pe principalele keyword-uri, dar nu cred ca ar putea fi vorba de o penalizare pentru ca nu am facut nici un fel de spam sau blackseo.
    de 5 zile nu ma mai gasesc decat cand caut numele domeniului ca keyword sau search string.

Fium este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    TIMISOARA
    Posturi
    556
    Putere Rep
    30

Implicit

Am avut aceasta problema pentru cateva site-uri toate in limba romana, unele aveau si alte extensi de cat ro. Traficul a cazut cu 75-85 %, dupa circa 4 saptamani totul a revenit la normal fara interventii din partea mea asupra site-urilor.

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    31

Implicit

Nu... constant sau din contra, usoare cresteri dar asta se datoreaza eliminarii unor probleme si implicit pozitii mai bune. Toate domeniile au extensia .ro dar asta nu cred ca are vreo importanta. Totusi nici un site la care ma refer nu este #1 pe vreo expresie ( din max 2 cuvinte ) importanta.
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

1.jpg
    Primul site are o scare suspecta pe 15 noiembrie. Nimic umblat la el, e un blog cu recenzii. Nu ataca o nisa mare, dar iese bine la niste cautari generale

2.jpg
    Perioada 18-14 octombrie. Un site non comercial, cu flux frecvent de postare. Continut care nu are cine stie ce cautare, e mai mult o nisa slab dezvoltata in .ro. Cadere inexplicabila.

Nu imi sint clienti, sint oameni care au apelat la mine. Sint interesat sa vad daca si altii au patit la fel si sa incercam sa gasim un raspuns.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

Primul arata urat intr-adevar, am si eu vreo 3 siteuri care arata asa de vreo 2 ani de zile si sper ca intr-o zi sa fie ridicata penalizarea...

Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Poti detalia? Ma intereseaza varsta, continutul (in termeni generali) si orice crezi ca poti da share.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

cadere.jpg

Pai ce pot sa spun, siteuri .ro, divertisment infiintate din 2007 si in primele 3-4 luni au urcat spectaculos dupa care s-au mentinut asa pana in primavara lui 2008... Fara black hat, totul curat, ba mai mult in ultimele luni inainte de picaj chiar nu intervenisem cu nimic, nu facusem modificari in siteuri, nu se pune problema de over optimization, nimic... Au cazut brusc pe pagina 6 pt keywordurile principale, de la 3-4 k zi, au de atunci in jur de 90 vizite /zi constant cu fluctuatii de 5 maxim 10 vizite.
    Acum sincer eu nu-mi dau seama de unde mai vin aia 90 vizitatori/zi pt ca in timp eu mi-am luat gandul de la acele siteuri si am scos/updatat cu noi url-uri toate backlinkurile principale, deci practic nu stiu ce le mai mentine pe pagina 6
    Mai multe nu prea stiu ce sa spun, daca stiam probabil ca reuseam sa remediez problema...

Acum as avea o intrebare off topic pt cei ma experimentati ca mine: As vrea totusi sa nu renunt la acele siteuri ca de costat nu ma costa mai nimic sa le tin online. Cum credeti ca e mai bine sa ma folosesc de ele? Sa pun pe ele backlinkuri catre diferite siteuri de interes, sau sa le fac redirect 301 catre diferite siteuri de acelasi tip? Gandul asta ma bate de cateva luni si nu am putut lua o decizie...
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 6th December 2010 la 21:53.

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    864
    Putere Rep
    35

Implicit

Cum spuneam si aici am fost afectat si eu de curand:

happy.jpg

Site-ul acesta e decent, are cam 2 ani, continut original 100%, linkuri de pe engadget, gizmodo si altele de gen. Fara linkuri neneaturale, din retea, cumparate sau schimb. Doar promovare virala. A fost prima pozitie pe nisa sa mai bine de un an. E doar unul din multe site-uri care au primit -60 simultan. Mi-au cazut si site-uri mai mari dar alea fusesera promovate si artificial, dar asta era curat.

Din experienta din trecut (am mai avut un site cu penalizarea asta anul trecut) nu isi mai revin niciodata.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Din Octombrie am un site cazut, am deschis thread-ul acesta la vremea respectiva. Ce pot spune, contentul e in engleza iar site-ul a cazut brusc de pe primele pozitii pe paginile 5-6. Am trimis Reconsideration Request la Google, am primit raspunsul standard, fara ca site-ul sa isi revina in vreun fel.

Posturile noi nu vrea sa le mai indexeze desi initial le indexa in cateva secunde de la publicare. Acum le indexeaza maxim dupa cateva zile, iar din paginile vechi a inceput sa elimine. Botul are activitate destul de intensa pe site. Ce cauta pe acolo ? Ce vrea sa gaseasca ? Numai el stie.

De cateva zile i-am modificat tema la cea initiala, cand site-ul mergea bine. M-am gandit ca o fi vreo problema cu tema si lui Google nu ii convine ceva.

In plus, cea mai tare chestie care mi s-a intamplat. De vreo doua saptamani Google a indexat addon domeniul ca si subdomeniu. Practic site-ul sitepenalizat.com e un addon domeniu al unui site root.com

Acum, fara vreun link catre el, Google a indexat sitepenalizat.root.com ! I-am dat redirect 301 si astept sa il scoata din index.

@Big, ai incercat sa muti contentul de pe site-urile penalizate in trecut pe un alte domenii ?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Scaderi masive de trafic in Octombrie ?
    De Nichita în forumul Google
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 14th December 2010, 09:40
  2. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 25th November 2010, 23:29
  3. Problema grava ? scadere in trafic si in serps
    De Ionut D în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 22nd May 2010, 11:58
  4. trafic google in scadere
    De voidcode în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 8th February 2009, 20:16
  5. Scadere trafic director web
    De lovelife în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th January 2009, 16:50

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •