și eu am observat același lucru ca mezei. am început să apar sus cu keywords variate. pe .ro.
și eu am observat același lucru ca mezei. am început să apar sus cu keywords variate. pe .ro.
Ma, nu cumva avem noi doi acelasi expert SEO care ne lucreaza pe site-uri ?![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
nu, al meu e mai ieftin ca al tău. nu cu mult, totuși. văd o creștere de 10% în ultimele zile din google.
am crescut cu 4 pozitii pe .com, pe cuvant cheie greu... dar fac seo constant pe ele deci nu stiu pe ce sa dau vina
@zoso ce cauta oamenii care ajung pe blogul tau? n-am ajuns niciodata la tine din google din alt cuvant cheie decat "blog"
Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.
"deviatie de sept spitalul panduri", "ninge brasov", "vila bran", "pletosi", romarg, ghita cumpara realitatea, canon 500d, cum fac poze, cele mai bune cauciucuri 2010. am maxim 10 keywords mari si restul sunt aleatoare, subiecte despre care am scris.
Observ si eu o scadere in general a traficului cam cu 20 % si o scadere in serp pe anumite cuvinte cheie la unele situri incepand cu data de 25 noiembrie.Pe .com ma refer. Continutul siturilor respective este duplicat in sensul ca fiind situri de afiliati continutuol acestora se regasesc pe extrem de multe domenii ale altor webmasteri ce promoveaza aceleasi produse.
Pe .ro observ o crestere semnificativa a traficului. Posibil din cauza unor long tailuri care au inceput sa urce prin SERP. Continutul acestora insa nu se regaseste insa pe alte situri decat foarte foarte putin.
E posibil sa fie un efect MAYDAY dar e o afirmatie pe care o fac fara nici un temei practic. E doar o supozitie. Acolo unde continutul e duplicat traficul si pozitiile in SERP au scazut iar acolo unde continutul e original traficul a crescut incepand cu 22-25 Noiembrie.
Mi-au coborât în ultimele 48ore două site-uri în SERPS. Nu știu dacă e relevant, pentru că e vorba de site-uri cu trafic mai mic (300-400unici/zi).
Oricum, ca și la Cristi, e vorba de site-uri de care nu m-am mai atins de multă vreme.
Nu cred ca are legatura, pt ca s-a intamplat acum 5 zile: am primit o penalizare -60 pe toata linia, de la site-urile noi, cu 2-3 vizitatori pe zi pana la site-urile de 3-4 ani cu trust si zeci de mii de vizitatori. Probabil pt overoptimization. E a treia oara intr-un an cand mi se intampla, dar niciodata la toate siteurile. Tocmai acum cand venea mania cumparaturilor. Sper sa nu fie o schimbare de algoritm. Sau si mai rau, ceva personal![]()
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
si cum stii ca ai o penalizare -60? Ce tool iti spune asta? Ca mai era un tool pe aici pe site care spunea ca si google.ro este penalizat sever
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)