Eu am link-uri din propria retea si ma ajuta, nu ma penalizeaza, si asta nu de astazi
Eu am link-uri din propria retea si ma ajuta, nu ma penalizeaza, si asta nu de astazi
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
k Lovelife dar cate siteuri ai in retea...? m-a socat mai devreme sa aud de 50 de siteuri. Poate asta se intampla la retelele mai mari. Si cu cat au performante SERP mai ridicate cu atat ies mai mult in evidenta. Ar putea sa fie posibil raportari aiurea ( neintemeiate ) de la competitie dar pe care Google sa la ia in serios?
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
lovelife, nu numai tu ai propria retea, si te asigur ca pe toti ne ajuta, asa cum l-au ajutat si pe big pana de curand...
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Sunt retele mari care au footerele pline link-uri intre site-urile din retea si merg bine. Eu nu practic nimic de genul asta, daor ca in interiuorul articolelor bag link-uri catre alte articole relevante spre alte site-uri din retea. Am si cateva link-uri site-wide, dar putine.
@Andrei Sincer nu prea mai stiu cate site-uri am exact multe sunt micute pe care nu am mai aruncat un ochi de mult, unele mai lucrez din cand in cand la ele, si am vreo 5 de care ma ocup mai serios
Cred ca cel mai bine ar fi sa-i auzim si pe cei care au urcat fix in acesi perioada, ca sa intelegem de ce.
Eu nu fac optimizare, asa ca ma depaseste tehnic, dar nu aud decat de picat. Cineva sigur a urcat, dar de ce?
Eu am urcat cu un site vechi de 2 ani care a inceput cu cateva articole modificate (copiate) si de aproape 1 an merge doar cu continut original.
Am pagina de Linkuri unde am pus linkurile catre alte site-uri cu care am facut link exchange si site-uri pe care le detin si sunt relevante pt vizitatorii mei.
Continutul se updateaza o data la 2-3 zile.
Nu am linkuri sitewide, nu am vandut linkuri pe el.
Tagurile sunt indexate si alese "cu cap", nu pentru trafic ci pentru categorisirea cat mai buna a articolelor.
DAR, avand in vedere ultimele evenimente nu stiu la ce sa ma astept in viitor.
pe cele mai importante 2 site-uri ale mele am cresteri frumoase, dar asta a inceput cam de 1 luna, poate este si sezonul, poate este si ceva de la google , pentur ca eu am multe viizte din long tail si nu am urmarit aceste cuvinte inainte ca sa stiu daca si cat au urcat. Ma vazut la cateva cuvinte caderi in clasament la altele cresteri
Daca au motive intemeiate pentru midificarile astea de serp atunci bravo lor, asta si daca mergem pe principiul ca un webmaster se adapteaza mai repede la schimbari decat alde' tata Leana care cauta pe Google. dpdv utilizator as fi foarte multumit sa nu mai vad in rezultate site-uri spammy, stiri din 2000 puse la hot news etc.
Si chiar daca fac modificari random, tot n-ai ce sa faci pentru ca depinzi de ei.ori joci dupa regulile lui si te umple de bani, ori nu. siteurile tale raman in picioare, nu ti le fura nimeni.
depinzi de ei in măsura in care iti construiest businessul numai pe google.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)