Rezultate 1 la 10 din 42

Subiect: Update masiv de algoritm in ultimele 2 zile (26-28 Nov 2010) - Pentru proiectele mele

Afișare hibrid

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    48

Implicit

Mi se pare incredibil ceea ce citesc, cum google poate sa "distruga" o afacere sau un hobby.
    Daca eu am un hobby, fac un site si nu stiu seo, pun 5 linkuri "aiurea" ca vreau vizite de la alte site-uri, pun 10 H1 pe o pagina si alte chestii "aiurea", CUM de ma penalizeaza google? Orice facem, absolut orice, trebuie sa stii SEO, se manipulezi rezultatele, lucru care nu este agreat de google pt ca el vrea totul NATURAL. Unde naiba e naturaletea?

Google greseste enorm pt ca penalizeaza! Ar trebui sa nu dea importanta linkurilor care te-ar penaliza, un fel de nofollow. Cum de isi permite sa ma penalizeze pt ca vreau sa imi promovez site-urile in propria retea de site-uri? Atat de idiot este incat sa ne bage pe gat nofollow si sa trebuiasca sa ne gandim la fiecare modificare facuta pe site.

Si ne mai luam de cei care fac seo black-hat, de ce sa nu facem asa ceva cand vedem in jurul nostru cum daca nu stii seo risti sa fii penalizat, daca nu faci cum vor ei risti sa dispari, la fel ca atunci cand cineva pune 1000 de linkuri pe pr0n, hack si alte bazaconii doar ca sa elimine concurenta.

Google is so evil.

zoso este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    10th September 2007
    Locaţie
    brasov
    Vârstă
    46
    Posturi
    326
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Popescu Marian Vezi Post
    Mi se pare incredibil ceea ce citesc, cum google poate sa "distruga" o afacere sau un hobby.

Google greseste enorm pt ca penalizeaza! Ar trebui sa nu dea importanta linkurilor care te-ar penaliza, un fel de nofollow. Cum de isi permite sa ma penalizeze pt ca vreau sa imi promovez site-urile in propria retea de site-uri? Atat de idiot este incat sa ne bage pe gat nofollow si sa trebuiasca sa ne gandim la fiecare modificare facuta pe site.
    ori joci dupa regulile lui si te umple de bani, ori nu. siteurile tale raman in picioare, nu ti le fura nimeni.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. eCPM foarte mic in ultimele zile
    De Netul în forumul Adsense
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 24th June 2009, 23:44
  2. Update algoritm ?
    De darkstar_tfd în forumul Google
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 14th January 2009, 16:26
  3. Probleme trafic in ultimele 2 zile (azi = 12 oct 08)
    De danielbuca în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 31st October 2008, 20:09
  4. ati facut plati prin paypal in ultimele 2 zile ?
    De anuntul în forumul PayPal
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th November 2007, 22:08
  5. De La 90 De Zile Pentru Adsense Referrals, La 180 De Zile
    De Cristian Mezei în forumul Adsense
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 1st March 2006, 22:24

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii