Eu unul am toate site-urile pe .ro .
Nimic deosebit, plus -minus 3 % . Nu pot spune ca ar fi o chestie generala din moment ce traficul chiar s-a mentinut constant in aceasta perioada comparat cu alte luni.
Eu unul am toate site-urile pe .ro .
Nimic deosebit, plus -minus 3 % . Nu pot spune ca ar fi o chestie generala din moment ce traficul chiar s-a mentinut constant in aceasta perioada comparat cu alte luni.
Am patit si eu exact ce ati patit si voi, la mai multe siteuri din pacate
Primul picat si-a revenit, a picat pe data de 1 iunie si a revenit spectaculos pe 9 noiembrie.
Restul au picat saptamanile trecute. Sper sa nu dureze cat a durat si la primul.
Am si eu 2 domenii cu simptome asemanatoare: la unul i-a scazut traficul cu 75% (dar si-a pastrat pozitiile la cautari) si la celalalt i-a scazut de tot (apare la cautari doar dupa numele de domeniu, inainte avea pozitii bune pe diverse cuvinte cheie).
Razvan, ne poti spune mai multe despre ele? Ar trebui feedback ca sa ne dam seama ce e cu ele.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Si la mine mi-a scazut numarul de vizitatori pe site-ul principal, ceea ce e ciudat la mine e ca a scazut dupa cuvintele optimizate pentru prima pagina in timp ce paginile secundare si-au mentinut pozitia.
Deschide nana usile ca vin pruncii cu dobile........
Krumel
1. este refillpedia.ro uite aici statisticile nu mai m-am ocupat de el de mult timp, de pe 17.10.2010 a scazut traficul pe el destul de mult dar este pe locul 1 pentru "Instructiuni Refill Cartuse" in continuare.
2. este un site pe care nu vreau sa-l fac public, am discutat cu tine pe PM despre el, este foarte important pentru mine; a disparut de tot de pe Google (de pe 16.11.2010), apare doar dupa numele de domeniu, site-ul este destul de nou dar avea pozitii bune, aici ca motive ar putea fi: schimbarea hostingului cu ceva downtime, schimbarea design-ului si s-ar mai putea si cam multe linkuri in ultimul timp.
Ultima modificare făcută de Razvan Badu; 8th December 2010 la 17:17.
Next ar trebui sa vedem cam ce au in comun site-urile astea, ptr ca scaderea de trafic trebuie sa aibe o logica, o explicatie.
un prieten a găsit un numitor comun la doua siteuri care au scazut cu ~50%: cumparat linkuri de pe un site care a dispărut din google.
Zoso, asta in conditia in care acel site avea predominant IBL-uri doar de pe acel site, altfel nu se justifica si nici nu se aplica ptr restul cazurilor.
Cele 2 site-uri de care vb nu au link-uri cumparate, link-urile vin natural la unu din ele, celalalt ataca long tail si nu are nevoie de cine stie ce IBL-uri.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)