Pot si eu sa ajut daca este nevoie...
Pot si eu sa ajut daca este nevoie...
''Dupa ce totul a fost spus si facut, mai mult s-a spus decat s-a facut.''- Aesop
...parca se mai facuse un test pe seama site-ului pe care il are Cristina Andrei pe cuvantul "bounce rate"... sint curios ce o sa iasa cu asta.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Si eu!
Ma alatur si eu testului.
+ de la mine.
I'm in daca nu s-a completat lotul
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Ma bag si eu, cat mai multi cat ami bine
Mai bine ar fi sa alegem o pagina deja existenta ce are cuvantul respectiv pentru ca daca bagam acum in pagina respectiva cuvantul, sau creem o pagina avem sanse sa fie cresterea naturala
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
I'm in! Vă pot ajuta și eu!
Mai simplu. Luam pagina care se nimereste la cautarea dupa mandarina, pozitia 70 + sau - fara 13.
Timp de o luna, click pe pagina existenta (a cui o fi) la cautarea mandarina. Nu link, nu nimic. Doar click din partea tuturor zilnic, timp de o luna, statistici initiale, saptamanale.
Ca sa vedem si daca "transpira" in bing sau yahoo, notam si pozitia initala in cele doua motoare.
In final vedem daca 1-3 click din partea a X utilizatori, zilnic are vreun efect.
Probabil ca proprietarul paginii va vedea un numar surprinzator de regasiri, dar banuiesc ca nu va modifica fix pt acea expresie continutul.
@Elena, scadem sau adunam 13?
@Krumel, link pls
Numarul de participanti nu e limitat.
Singura rugaminte e ca fiecare sa dea 1-3 click zilnic.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)