19th January 2012, 18:45
1 out of 1 members found this post helpful.
in cazul vanzarilor online site-urile ofera termeni si conditii
unele aspecte pot fi trecute doar in termenisi conditii altele trebuie sa fie trecute cat mai vizibil

Postat în original de
felix
Marius Mailat pare sa fie un tip vertebral, vezi cazul lui dary5ro, decat sa se certe i-a prelungit licenta.
Cate discutii au fost pana sa prelungit licenta lui dary5ro? Daca nu era scandal aici nu cred ca se prelungea.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
19th January 2012, 19:54
5 out of 5 members found this post helpful.

Postat în original de
felix
Yorguss, cand cumperi un produs trebuie sa te interesezi despre el, in cazul vanzarilor online site-urile ofera termeni si conditii.
La fel si cand vinzi un produs trebuie sa specifici clar unele lucruri. Deci e de ambele parti responsabilitatea.
Dar, obisnuinta oamenilor e sa fie avertizati daca un lucru nu e asa cum sint ei obisnuiti sa il cumpere. Daca de obicei licentele sint pe viata, atunci specifici ca e doar pe 2 ani. E posibil ca multi sa nu cumpere doar pe 2 ani. Lucrul asta e inselator si e de evitat.
Acum, daca va simtiti inselati si vreti sa rezolvati problema, incercati calea legala. E simplu.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
20th January 2012, 15:59
Acum am intrat si eu sa vad siai dreptate si acei termeni si conditii ca sa fie conformi cu legislatia ar trebui sa fie o casuta prin care bifezi de confirmare ca i-ai citit, este complet ilegal.
@Marius Mailat daca nici acum nu ai modificat numai poate fi scuza de omisiune greseala, ci inselarea voluntara a clientilor
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
21st January 2012, 03:55
3 out of 3 members found this post helpful.
@ Marius
Cei care au cumparat de pe site sa zicem, esti 50% acoperit cu acel tos, din punct de vedere moral esti 0% acoperit.
Ce sunt eu curios, ce spui despre barterul facut cu mine aici pe seopedia prin pm contra vanzarii unui site am primit o suma de bani + o serie de licente la softuri. NU am pus comanda pe site, mi-ai cerut adresa de mail si ai trimis licentele, nu ai specificat ABSOLUT NICIUNDE ca sunt licente limitate de timp. Aici care e scuza ?
Sa nu mai zic ca nu ai avut nici macar decenta sa raspunzi la mailul trimis prin formularul de pe site in care intrebam doar care e problema ca nu merg licentele, mailul fiind trimis acum ~2luni, a trebuit sa aflu de aici...
Nu mai am nevoie de licente dar nici recomandari nu o sa mai primesti de la mine, asta dupa ce am trimis cel putin 5 clienti in acei 2 ani.
O viata frumoasa sa ai si sper sa iti stea in gat mancarea cumparata de banii "munciti" de pe toti clientii pacaliti.
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe
http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
21st January 2012, 07:19
Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie, tot barter, si tot fara a mentiona acest lucru.
La solicitarea reinnoirii aceiasi placa: "ca nu se poate, ca nu stiu ce, ca nu sunt posibilitati tehnice etc..."
Se pare ca numarul clientilor PACALITI se mareste!
Omul sta in Germania dar obiceiurile pe care acesta le-a dobandit cat a trait in Romania sunt foarte greu de uitat!
Si mai spunem de ce suntem priviti altfel in toata lumea! Nu mai e cazul sa ne miram deloc!
Nu stim decat sa ne furam unii pe altii!

Postat în original de
SeerKan
@ Marius
Cei care au cumparat de pe site sa zicem, esti 50% acoperit cu acel tos, din punct de vedere moral esti 0% acoperit.
Ce sunt eu curios, ce spui despre barterul facut cu mine aici pe seopedia prin pm contra vanzarii unui site am primit o suma de bani + o serie de licente la softuri. NU am pus comanda pe site, mi-ai cerut adresa de mail si ai trimis licentele, nu ai specificat ABSOLUT NICIUNDE ca sunt licente limitate de timp. Aici care e scuza ?
Sa nu mai zic ca nu ai avut nici macar decenta sa raspunzi la mailul trimis prin formularul de pe site in care intrebam doar care e problema ca nu merg licentele, mailul fiind trimis acum ~2luni, a trebuit sa aflu de aici...
Nu mai am nevoie de licente dar nici recomandari nu o sa mai primesti de la mine, asta dupa ce am trimis cel putin 5 clienti in acei 2 ani.
O viata frumoasa sa ai si sper sa iti stea in gat mancarea cumparata de banii "munciti" de pe toti clientii pacaliti.