In sfarsit...Paypalul accepta si Romania...ca doar suntem in UE...sa mai mulga si de la noi...ca si leii nostri sunt buni....
Dar sa o iau de la capat....Lucrez cu paypalul de vreo 3 ani(un cont dincolo...)si din august ,de cand a luat Luxemburgul sefia pe Europa,mi-am facut si un cont in Romania.Toate bune si frumoase...contul e verificat,am platit de pe el,am primit bani pe el,i-am transferat in cont(la BRD...acolo,fiind o suma maricica ,i-au tinut blocati o luna).Asta a fost anul trecut...
Anul acesta,in ianuarie,am vandut cate-ceva pe ebay si normal...am acceptat paypal ca plata...au inceput sa se adune banii pe cont...o suma MARE...si cand am vrut sa-i transfer in contul bancar...surpriza..CONTUL DE PAYPAL BLOCAT PENTRU VERIFICARI!!!!
Mi-au cerut scanuri dupa ID,permis,pasaport,facturi,tracking number la itemurile trimise si in cele din urma sa le spun de unde provin itemurile ce le-am vandut si sa le demonstrez ca ,cumparatorii au primit itemurile...
OK,m-am conformat,am trimis tot ce au cerut si surpriza...dupa cateva zile de asteptari primesc raspunsul: contul mi-a fost inghetat pentru 180 de zile!!!! Ne-avand nici o disputa deschisa de cumparatori...Zile in care ei se vor folosi de banii mei cum doresc!!!Iar dupa juma' de an imi scriu ca imi vor retine din bani 10%...
Am inceput sa-i amenint, deoarece este ilegal ceea ce fac,si le-am facut apel la OMBUDSMANUL EUROPEAN...poate rezolva ei.
In final aici am vrut sa ajung.Aveti grija ce sume primiti si daca sunteti dispusi sa-i IMPRUMUTATI pe 6 luni cu ceva bani...
Daca mai este cineva in situatia mea,si nu rezolva nimic cu paypalul ar trebui sa incerce un apel la Ombudsman...ca o ultima solutie.
MULTA BAFTA ...IN U.E....