Esti sigur ca prietenul nu a reclamat tranzactia?
Esti sigur ca prietenul nu a reclamat tranzactia?
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
Nu inteleg totusi de ce ti-ai creat un cont pe forum doar pentru a posta acest lucru. Verificarea contului de Paypal e obligatorie, iar pasii ce i-ai descris tu mai sus, sunt valabili pentru toti ce doresc cont la ei. Iti recomand sa citesti cu atentie ce mesaj ai primit de la ei. Cu siguranta gasesti raspunsul acolo. Ai putina rabdare, din ce inteleg e prima ta tranzactie acolo.
Boingeanu Ben
toata lumea ( cel putin cei care fac ceva afaceri/plati in online) stie ca paypal nu este recomandat pt acest gen de plati.
eu am 4 conturi de paypal limitate doar pentru simplul motiv ca vand/cumpar vouchere adwords si facebook.
3 dintre conturi sunt business - verificate - cu toate documentele trimise dar.. degeaba : still limited !
la 3 dintre ele au trecut si cele 180 zile , nu am avut nici un chargeback , am scos si banii - dar tot nu vor sa le deblocheze.
eu nu mai stiu ce sa mai fac in legatura cu asta. am ajuns sa ma imbolnavesc cu nervii....
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Ai incercat sa-i contactezi? (ori telefon ori formularul de contact de la ei) Chiar daca suportul lor este total la pamant, in sensul ca te tararie pentru nu stiu ce chichita saptamani intregi insa poate ai noroc (cum am avut eu). Cam intr-o saptamana mi s-a ridicat limitarea. Asta dupa ce le-am trimis cate un mesaj in fiecare zi. Raspunsul il primeam dupa aproximativ 12 ore.
am incercat de N la puterea k sa ii contactez
mai nou fiind in Spania am facut un cont PP si aici , am adaugat cont bancar de Caja Madrid, card, toate documentele necesare (scan permis, buletin, facturi) etc , toti pasii necesari pt verificarea 100% dar tot mi-au limitat contul. i-am si sunat ( pt spania au suport in limba spaniola) dar rezultatul e acelasi : limited for ever ! FARA NICI UN MOTIV. nu vor sa imi spuna pt ce motiv : cica e confidential.
in total am 7 conturi de PP blocate.
ultima solutie e sa ma deplasez pana la sediul lor din Luxemburg si sa discut personal cu cineva de acolo.
Ce prostie...pai e confidential pt ceilalti dar pt tine...ca despre tine e vorba...vezi totusi sa nu fie si asta o chestie...ca ai 7 conturi de paypal.
2-3 business Days
Asta scrie la ei. Cred totusi ca 3-4 zile (recent am inceput sa folosesc contul de paypal si inca nu am retras bani)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)