Daca fac un cont nou si primesc o suma de bani mi-l blocheaza? mai tre' s-astept pana vine cardu sa-l atasez...Daca il blocheaza, cam in cat timp?
Daca fac un cont nou si primesc o suma de bani mi-l blocheaza? mai tre' s-astept pana vine cardu sa-l atasez...Daca il blocheaza, cam in cat timp?
Depinde ce suma de bani. Daca primesti 20$ nu ti-l blocheaza. Daca primesti 2000, e alta treaba.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Mai bine il verifici inainte sa iti ceara ei. E mult mai safe si te considera mai "serios".
Il poti verifica cu un VCC pana iti vine cardul.
Unde pot gasi VCC?
cauta pe google vcc paypal
nu mai ublati cu tot felul de prostii... PP blocheaza imediat orice cont care primeste o suma mai mare si care nu este confirmat si verificat 100%
nu mai pierdeti timpul si banii cu VCC.
adaugati un card VISA care va apartine.
Eu am primit 10 euro si mi-au blocat un cont. Sa fie asta o suma mare...?
Ofer servicii de creare de conținut, mai multe detalii aici.
motivul fiind paypal neverificat ?Eu am primit 10 euro si mi-au blocat un cont. Sa fie asta o suma mare...?
Nu chiar, mi-au limitat contul pentru ca au depistat "ca cineva mi-ar fi accesat contul in mod abuziv" (desi 101% nu s-a intamplat asta, pentru ca n-am parole 123456 la conturi pe site-uri) si trebuie sa urmez pasii de verificare, insa deocamdata nu am un card la dispozitie. Nu aveam un card atasat contului, din pacate.
Ofer servicii de creare de conținut, mai multe detalii aici.
Cea mai sigura soluție este aceea de a fi utilizator verificat. Numai atunci poți sta liniștit. Eu am cont paypal din 2008 și tot de atunci sunt verificat, am primit bani din țara și din străinătate, i-am scos pe card Visa, fac și shopping de pe ebay.com :d, etc. De fapt acum sunt trecut ca utilizator Business.
Account Type: Business Status: Verified
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)