Salutări,
După o îndelungată absență de pe acest forum, dar și după o absență prelungită în domeniul freelancing-ului, revin pentru a-mi oferi serviciile de content writing.
Scriu articole de aproximativ 9 ani, astfel că în tot acest timp am avut ocazia să scriu articole pe cele mai variate nișe, de la auto la echipamente medicale și de la ghiduri de supraviețuire la jocuri de cazino. În privința asta, cel mai simplu e să-mi lansezi o întrebare și să-mi propui o nișă, apoi putem discuta mai ușor despre disponibilitate.
În ceea ce privește calitatea scrisului, ortografia, punctuația și gramatica nu au secrete față de mine. Mă deranjează la fel de mult ca pe tine greșelile de scriere și sunt sigur că nu vrei să afișezi astfel de articole pe site-ul tău. Așadar, textele pe care le scriu sunt impecabile.
Dincolo de experiența de freelancer, mă ajută și aproximativ doi ani și jumătate de jurnalism, în care am scris în jur de 3.500 de articole pentru un important site autohton (PM pentru link cu pagina de autor).
Am și cunoștințe de SEO, astfel că dacă ai nevoie de articole optimizate în acest sens, putem discuta și despre asemenea cerințe.
Prețuri pentru articole:
- texte în limba engleză: 4 euro/ 100 cuvinte
- texte în limba română: 3 euro/ 100 cuvinte
Pentru colaborări de durată sau mai complexe, putem negocia tarifele. Dacă dorești mostre din proiecte trecute pe care le-am avut, nu ezita să-mi trimiți un mesaj. Dacă vrei o mostră specifică pentru conținutul pe care îl cauți, pot să-ți ofer gratuit un text de 100 de cuvinte, cu ajutorul căruia să-ți faci o idee dacă vrei să colaborăm.
Disclaimer: prețurile nu sunt cele mai mici de aici, pentru că nu mă împiedic de cratime și ”i”-uri la final de cuvinte, creez doar conținut original și mizez întotdeauna pe calitate. Dacă și tu ești atent la astfel de aspecte când vrei conținut pentru site-ul tău, probabil că știi de ce ”doi lei suta de cuvinte” nu e mereu cea mai bună afacere.
Pentru orice alte întrebări, nu ezita să-mi scrii.![]()