salut,astazi mi-am verificat contul de paypal cu card ,si tot astazi am dat regraterea unei sume de 100 euro.
cam in cat timp imi vor intra bani pe card?
cardul este Vista /BCR
salut,astazi mi-am verificat contul de paypal cu card ,si tot astazi am dat regraterea unei sume de 100 euro.
cam in cat timp imi vor intra bani pe card?
cardul este Vista /BCR
3-4 zile lucratoare! dar e posibil sa-i scoti si luni foloseste si tu un sms alert de la banca sa te anunte cand primesti banii! Eu iti recomand sa folosesti Raiffeisen Bank Student Nu platesti comisioane la extrageri, etc
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
daca-mi fac la Raiffesen Bank nu voi mai plati la extragere taxa de 2 euro ?3-4 zile lucratoare! dar e posibil sa-i scoti si luni foloseste si tu un sms alert de la banca sa te anunte cand primesti banii! Eu iti recomand sa folosesti Raiffeisen Bank Student Nu platesti comisioane la extrageri, etc
app: cardul si contul sunt pe fratemiu,eu imi voi face card sap viitoare
ba da! taxa de 2 euro ti-o opresc cei de la paypal! insa raiffeisen nu-ti mai opreste niciun comision.
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
multumesc pentru raspunsuri.Implicit
ba da! taxa de 2 euro ti-o opresc cei de la paypal! insa raiffeisen nu-ti mai opreste niciun comision.
Salut! Am si eu niste banuti in paypal. Cardul e la BCR. Are cineva idee de comisioane? Paypal+BCR..
Dacă ești student, îți recomand ING. Nu ai niciun comision de retragere sau vreo taxă pentru internet banking. Eu am avut o problemă cu paypal zilele trecute, am retras pe 29 iunie și i-am primit pe 6 iulie. Din câte am înțeles, la mine a fost un caz rar, de obicei îi primești în 2-3 zile lucrătoare la ING.
Acea taxă de 2 euro e de la paypal, nu are nicio treabă cu banca.
Am un blog personal nou.
inca ceva
imi pot face card la 16 an i? sa-mi fac la BCR ,card vista pentru paypal,plati online
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)