Cererea a fost trimisă miercurea trecută, pe 29. Acum suntem în 5 și încă nu i-am primit.
Cererea a fost trimisă miercurea trecută, pe 29. Acum suntem în 5 și încă nu i-am primit.
Am un blog personal nou.
Ai vreo problema la cont? Acces limitat ceva? Incearca sa iei legatura cu ei. Sa le explici situatia...
Eu am retras 80 euro joi. Vineri sau sambata mi-a aparut in PayPal ca tranzactia e completa. Azi am primit banii.
Folosesc ING.
Ultima modificare făcută de remus24; 19th July 2011 la 00:21.
Ca sa nu ramana lumea cu o parere dezastruoasa despre PayPal, sa va povestesc ce am patit acum 2 saptamani. Imi cumpar eu de pe Steam un joc folosind PayPal. Pretul era de 49Euro. Are Steam-ul o eroare, ma trezesc ca imi ia de 3 ori suma.Vorbesc cu oamenii de la Steam, imi dau o parte de bani inapoi insa in contul bancar 100 de euro (2 tranzactii) erau blocate de catre PayPal.
Scriu la PayPal, explic situatia si primesc promt raspuns: din nu stiu ce motive de confidentialitate ei nu pot comunica direct cu banca mea insa au vazut ca e o eroare si mi-au trimis pe email un raspuns oficial in care era specificat clar ca nu au pretentie asupra acelei sumei de bani. Si m-au instruit sa dau forward mailului lor catre banca mea. Ceea ce am si facut iar in juma de ora aveam toti banii inapoi. O bila alba si pentru Raiffeisen ca au inteles situatia si s-au miscat foarte repede.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Alta bila alba pentru PayPal: Am facut withdraw vineri pe la ora 23:00 si luni in jurul orei 16:00 am avut banii in cont (ING).
Bla bla bla...
sincer...sunteti norocosi.....nu va recomand BCR..pt paypal......:
Povestire: Am dat withdraw martea trecuta......crezand ca ii voi avea in mana cel tarziu vineri...si..SURPRIZA!....i-am primit abia Marti...ieri....7 zile FULL!
ce sa mai...
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
conteaza mult si de cand ai bani in cont.
De exemplu:
Daca am facut o vanzare sau mi-a trimis cineva 100 euro azi .. si azi am dat withdraw .. normal ca dureaza 7 zile pana cand ii am in cont.
In schimb daca am primit ultima data acum 3 saptamani .. de regula timpul de withdraw va fi foarte mic.
E o chestie de securitate.
Si mai si conteaza faptul ca suntem din Romania ...
Conteaza si faptul de cate ori ai scos pana acuma bani si tot asa .
Folosesc PayPal de peste 2 ani nu am avut astfel de probleme, doar cu o suma de 400$ la WithDraw a durat circa 45 zile ( retinuti de banca ) in rest totul a decurs perfect!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)