Domnilor,eu am vrut doar sa va atentionez cu pp .Daca ma credeti sau nu,e problema voastra.Dar sincer...nu va doresc sa fiti in situatia mea.Bafta...
Domnilor,eu am vrut doar sa va atentionez cu pp .Daca ma credeti sau nu,e problema voastra.Dar sincer...nu va doresc sa fiti in situatia mea.Bafta...
Si eu cred ca daca n-ai avea nimic de ascuns ai spune ce produse ai vandut !
Daca ai vandut prezervative folosite fara certificate de garantie , poti sa spui fara nicio problema , pentru ca siteul asta nu este un site pentru protectia consumatorilor , si de certificatede garantie mai poti sa faci rost !
Poate ai facut chat erotic si nu te-ai mai dezbracat , asa ca este posibil ca sa-si ceara clientii banii inapoi sau poate ca ........................ !
Nu am mai continuat cuvintele pe care le-am pus in puncte , puncte , deoarece nu era ceva relevant pentru un forum SEO si intram in offtopic !
Sunt si eu curios ce ai vandut , pentru ca poate problema ta apare numai daca vinzi un anumit gen de produse sau desfasori un anumit tip de activitate, iar in cazul altora nu se aplica !
Dupa postarea ta , numai dupa ce citesc cuvantul PayPal mi se face frica, si avand in vedere faptul ca www.forum.seopedia.ro are o ditamai reclama de la PayPal riscurile pentru sanatatea mea sunt destul de mari !
Norocul meu este ca stau chiar in spatele Spitalului Judetean Slatina !
LoL nu, dimpotriva. Sunt constient ca majoritatea oamenilor nu dau click pe linkuri de afiliere din principiu asa ca tocmai din acest motiv e necesar sa fie mascate. Si eu folosesc aceeasi metoda si sunt un pic suparat ca IE7 nu mai permite modificarea status bar prin javascript.
nu folositi PAYPAL, VA BLOCHEAZA BANI
am primit 104 EURO din Germania (prieten)
toate bune si frumoasa, bani sunt in cont
dupa cateva secunde contu blocat pentru verificari
prima zi - imi cer documente le fotografiez cu telefonu le trimit de pe calculator
a doua zi - imi cer "bank statement" -drum la banca - trimisa scanata
a treia zi -parola te la retragere de bani de catre PAYPAL - alt drum la banca - am activat contu
a patra zi - imi trimit email, nu se vede bine un act fotografiat - am scant toate actele si le-am trimis prin fax si upgrade de pe contul meu
a cincea zi - imi cer """PayPal is regulated under the rules of the European federal bank and
needs to be
able to provide information on every payment that it processes. We would
like you to
provide us with more information concerning the following transaction in
your PayPal"""
ii sun, le explic sa-mi transfere suma pe card,au trecut 7 zile si nimic
deci am contu blocat. bani sunt acolo ii vad
nu pot cumpara nimic de pe net, nu pot sa-i retrag
si inca mai vor documente pentru transferu de bani de la o persoana fizica la alta persoana fizica
ok
NU FOLOSITI PAYPAL
Eu nu vand/cumpar prin E-bay si nu am avut nici o problema cu PayPal pana acum. Sa fie doar o protectie in plus impotriva romanilor care fac afaceri pe E-bay? Cunoscut fiind faptul ca o mare parte a e-bay crime a munca romanilor.
Nu am nimic de ascuns...vand/cumpar pe ebay colectabile(monede,decoratii,vederi,timbre...etc) nimic ilegal.Daca vinzi pe ebay iti cer sa le trimiti mai multe chestii .Inainte de a ma bloca am trimis de pe contul meu unui prieten din Italia 800 euro ca plata normala(other) .In secunda 2 contul i-a fost blocat pentru verificari...El a trimis imediat scanurile ce i le-au cerut si a doua zi contul i-a fost deblocat si a putut sa-si transfere banii in banca.
Dar va spun eu ca nu va blocheaza contul pentru 4-5 sute de euro.
Insa cand vad acolo 3500....nu mai stau pe ganduri.
Dupa cum am spus eu am facut apel la Ombudsmanul european care sper sa ma rezolve intr-o luna max...daca nu...6 luni trec repede...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)