Sunt atat de dezamagit de paypal.
Dear XXX,
As part of our security measures, we regularly screen activity in the PayPal system. During a recent screening, we noticed an issue regarding your account.
Our system requires further account verification.
Case ID Number: PP-284-XXX-XXX
Sincerely,
PayPal Account Review Department
great, am vrut sa-mi fac cont premium pe rapidshare si mi-au taiat macaroana rapid
in resolution center imi cer Utility bill copy , ok am sa fac asta, dar daca il mai blocheaza odata renunt
Ultima modificare făcută de zuk; 15th May 2007 la 01:29.
Eu am un cont facut de un amic din Spania si tot asa am patit, cand am primit primii bani a trebuit sa trimit fax cu utility bill
Am fost pana la posta sa trimit fax-ul si cand am ajuns acasa contul era deja deblocat, deci stai linistit ca nu se intampla numai la conturile din Romania chestia asta...
Bla bla bla...
Acuma fug si eu la posta sa trimit fax-ul , am scanat o factura de la Electrica , sper sa fie de ajuns. In total am tras doua pagini, pagina cu barcode si factura de la Electrica. Pe pagina cu barcode am pus Pages: 2 (including cover page), sper sa fie ok... va anunt
Ce avantaj are PP fata de un card? (in afara de ebay)
Asta ca sa stiu daca merita sa ma complic.
pai n-ai ce zice , merita , am vrut sa cumpar de nenumarate ori un soft sau sa imi fac un cont sau sa imi iau un tricou de pe net si ma rugam de ei sa imi accepte cardul sau western union. nu , vroiau doar PayPal. probabil aveau asociat un card PayPal la cont si le era mai usor
L.E: gata s-a rezolvat
apoi la 2 minuteDear XXX,
This message confirms that we have received the documents you sent to
PayPal.
The documents have been successfully attached to your PayPal Account and
will be reviewed shortly.
We review documents in the order in which they are received and generally
require 3 to 5 business days to process these documents. Once we process
your documents, we will contact you about the status of your PayPal Account.
Thank you for your patience and cooperation.
If you have any questions, please contact us using this link:
linkul
Sincerely,
PayPal
bun sistemul cu barcode, probabil de-aia a durat asa putinDear XXX,
Our review is complete and we have restored your account.
We appreciate your patience and thank you for your help in making PayPal
the safest and most trusted online payment solution.
Sincerely,
PayPal
Ultima modificare făcută de zuk; 15th May 2007 la 17:39.
am facut si prima plata deja, totul a mers ok , acum ma rog cumva ca pana primavara viitoare sa introduca si optiunea de primire a banilor. sper sa fie incantati de incasarile lor pana atunci din partea romanilor
ai rabdare o ora doua
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)