Deci cardul e valid abia dupa acea plata. Oare este o problema ca am cardul in lei?
Deci cardul e valid abia dupa acea plata. Oare este o problema ca am cardul in lei?
You have successfully entered your Expanded Use Number. To thank you for entering your Expanded Use Number, we will credit your card a 1.50 EUR bonus on the next PayPal payment you send.Your member status is: Verified
nu am putut sa iau extrasul, am fost la BancPost si a sunat o doamna de la Carduri la Bucuresti si a cerut codul corespondent tranzactiei de 1.5 EUR , codu este sub forma PP*1234EXPUSE , codul care va trebuie este acel 1234
so , astept blocarea contului acum lol
acum care-i faza, vad ca PP ma lasa sa fac upgrade la Premier, dar din cate se pare nu pot primi plati chiar daca fac upgrade.
Ultima modificare făcută de zuk; 14th May 2007 la 15:47.
bineinteles ca nu ma asteptam, dar de ce ma lasa sa fiu premium daca nu imi ofera nici un avantaj
Dear XXX,
As part of our security measures, we regularly screen activity in the PayPal system. During a recent screening, we noticed an issue regarding your account.
Our system requires further account verification.
Case ID Number: PP-284-XXX-XXX
Sincerely,
PayPal Account Review Department
great, am vrut sa-mi fac cont premium pe rapidshare si mi-au taiat macaroana rapid
in resolution center imi cer Utility bill copy , ok am sa fac asta, dar daca il mai blocheaza odata renunt
Ultima modificare făcută de zuk; 15th May 2007 la 01:29.
Eu am un cont facut de un amic din Spania si tot asa am patit, cand am primit primii bani a trebuit sa trimit fax cu utility bill
Am fost pana la posta sa trimit fax-ul si cand am ajuns acasa contul era deja deblocat, deci stai linistit ca nu se intampla numai la conturile din Romania chestia asta...
Bla bla bla...
eu am un cont de paypal facut cu un card din afara. daca erai in prima categorie , basic sau cum dreaq sa chema aveai o limita pentru tranzactii.cand iti upgradai contul aveai mai multe facilitati si crestea si limita tranzactiilor. am intrat si eu acum sa vad ce e cu paypal pentru romania, dar e cont cu care doar poti sa cumperi,asa ca momentan e neinteresant. banuiesc ca in functie de ce tip de cont iti alegi o sa ai si o limita a fondurilor ce sunt tranzactionate
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)