mda, perfect. l-am activat si dupa cateva ore am incercat sa cumpar un domeniu. imediat am primit mail ca mi-a fost blocat contul si trebuie sa trimit o factura de utilitati prin fax sa mi-l deblocheze![]()
mda, perfect. l-am activat si dupa cateva ore am incercat sa cumpar un domeniu. imediat am primit mail ca mi-a fost blocat contul si trebuie sa trimit o factura de utilitati prin fax sa mi-l deblocheze![]()
Eu nu sunt in tara si am cont paypal deschis aici unde sunt; Asta inseaman ca daca vin in tara pt o scurta perioada de timp, imi voi putea folosi contul paypal sau nu? Nu prea inteleg cum e regulamentul cu si despre Romania; Daca stie cineva sa imi zica si mie.
probabil o sa ai de-aface cu Resolution Center... sa ai pregatite scanuri dupa ID/card/etc.
preventiv maine scanez o factura e utilitati (Romtelecom cred)
Mi-am facut si eu cont pe paypal. Am un card bcr visa electron si cred ca i l-au acceptat. Zic cred pentru ca nu stiu daca trebuie sa plates aia 1.5 euro ca sa imi trimita nu stiu ce cod. Ma lamureste careva?
Deci cardul e valid abia dupa acea plata. Oare este o problema ca am cardul in lei?
You have successfully entered your Expanded Use Number. To thank you for entering your Expanded Use Number, we will credit your card a €1.50 EUR bonus on the next PayPal payment you send.Your member status is: Verified
nu am putut sa iau extrasul, am fost la BancPost si a sunat o doamna de la Carduri la Bucuresti si a cerut codul corespondent tranzactiei de 1.5 EUR , codu este sub forma PP*1234EXPUSE , codul care va trebuie este acel 1234
so , astept blocarea contului acum lol
acum care-i faza, vad ca PP ma lasa sa fac upgrade la Premier, dar din cate se pare nu pot primi plati chiar daca fac upgrade.
Ultima modificare făcută de zuk; 14th May 2007 la 15:47.
bineinteles ca nu ma asteptam, dar de ce ma lasa sa fiu premium daca nu imi ofera nici un avantaj
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)